Vergelijken

10 Meter voedingskabel | Prikkabel | incl. stekker | Zwart

Artikelnummer: LLU-GPK10

23,95 21,55 Incl. BTW
17,81excl. BTW

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Grote hoeveelheid nodig?

René Jansen

28-11-2020

Groot assortiment en goede prijzen.

Ron van der Hulst

25-11-2020

Led Loket kan zich op de markt behalve hun ruime aanbod en expertise ook onderscheiden in dienstverlening . Het is een Webshop met de focus op de eindgebruiker ; de klant zelf . Mijn dank voor de Led Lampen, goed product en zeker goed Qua prijs kwaliteit Een aanrader!

Bekijk alle reviews

Beschrijving

Prikkabel voor Led Feestverlichting – 10 Meter – inclusief stekker

Wilt u uw eigen feestverlichting helemaal naar wens samenstellen? Dat kan! Door middel van deze voedingskabel van 10 meter kunt zelf kiezen hoeveel lampen u op de prikkabel plaatst en op welke hoogte deze moeten hangen. Wilt u bijvoorbeeld 3 of 4 lampen per meter of een paar meter géén lampen? Elke optie is mogelijk. Het enige wat u erbij moet bestellingen is losse fittingen en Led Lampen.

De voedingskabel beschikt over een stekker en een contrastekker, hierdoor kunt u de feestverlichting nog verder doorlussen. U kunt de prikkabel dus zo lang maken als u zelf wilt!

De prikkabel heeft een IP-waarde van IP44 (spatwaterdicht) en is daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. U stelt de prikkabel als volgt samen:

U besteld er fittingen bij die u gemakkelijk op het snoer kunt bevestigen, vervolgens heeft u de keuze om:

  • Een lamp in de fitting te draaien, zo heeft u geen afstand tussen de Led Lampen en de prikkabel
  • Een aparte fitting te monteren met een kabel van 25 centimeter
  • Een aparte fitting te monteren met een kabel van 50 centimeter

Let op: U dient de vaste fittingen er altijd bij de bestellen, anders kunt u de kabels van 25 en 50 centimeter niet aan de prikkabel bevestigen

De fittingen worden geheel met een waterdichte afsluitring geleverd. De fittingen kunt u eenvoudig zelf op de kabel monteren, zo is uw kabel klaar voor gebruik! Vervolgens kunt u er lampen met een E27 fitting naar keuze bij bestellen.

Enkele toepassingen voor deze prikkabels zijn grote houten letters met verlichting. Hiervoor kunt u gemakkelijk de lampen op de juiste plek plaatsen.

Wilt u de prikkabel dimmen? Hiervoor is het belangrijk dat u er dimbare LED E27 lampen bij besteld. Vervolgens kunt u de prikkabel dimmen door middel van een stekkerdimmer.

Extra informatie

Afmetingen1000 mm
Aansluiting

Aantal aders

3

Kabellengte

Kleur Behuizing

Zwart

Voltage

Dimbaarheid

Garantie

2 jaar

IP-waarde

Andere suggesties…

Prikkabel zelf samenstellen 10 meter zonder fittingen - prikkabel
10 Meter voedingskabel | Prikkabel | incl. stekker | Zwart
23,95 21,55 Incl. BTW
17,81excl. BTW