Spot Armaturen

Filter products Showing 1 - 16 of 56 results
Prijs

Resultaat 1–16 van de 56 resultaten wordt getoond

LED spot armaturen en fittingen

Inbouwspot armaturen worden geplaatst in vrijwel ieder gebouw. LedLoket beschikt over een ruim aanbod van inbouwspotjes. Er is dus altijd een geschikte inbouwspot armatuur voor u te vinden. Ze zijn leverbaar in diverse designs, kleuren, vormen, inbouw maten en inbouwdieptes. De spot armaturen zijn kantelbaar. Dit is ideaal voor het belichten van objecten. LED inbouwspot armaturen zijn te combineren met LED spotjes met een diameter van 50mm.

Denk er aan om samen met een spot armatuur een GU10 fitting te bestellen. Zo kunt u een LED GU10 spot van 50mm direct aansluiten op het netstroom. De spot armatuur wordt op zijn plek gehouden door sterke klemveren die zich klemt aan ieder soort plafond.

Spot armaturen kopen, waar moet u op letten?

  • Welke vorm wil ik hebben? (rond of vierkant)
  • Heb ik al een zaag gat? Meet uw zaagmaat op en bekijk welke spot armatuur daarbij past.
  • Voor welke diameter spot is het LED inbouw armatuur geschikt? Kiest de gewenste diameter LED spots. De meeste spots zijn de 50mm (LED spots MR16). Een kleine LED spot is 35mm (LED spots MR11).
  • Welke kleur behuizing past het beste bij mijn situatie of ruimte.

Bij LedLoket wordt een LED inbouwspot ook als bundelproduct aangeboden. Dit houdt in dat u met één klik op uw muis een LED inbouwspot armatuur inclusief GU10 fitting en inclusief dimbare LED spot besteld. Bekijk het aanbod in de categorie “Inbouw spots”.

Vragen & Advies

Iets niet duidelijk over de verschillende soorten LED inbouwspots? Neem dan vrijblijvend contact met onze medewerkers op. Dit is mogelijk via de live chat, E-mail of telefonisch.

M: info@ledloket.nl

T: 0541-354792

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00