TL Armaturen

Filter Producten
Prijs
Lengte
Aantal Buizen
Kleur
Materiaal
IP-waarde
Fitting
Filter Producten
Prijs
Lengte
Aantal Buizen
Kleur
Materiaal
IP-waarde
Fitting

Resultaat 1–16 van de 56 resultaten wordt getoond

LED TL Armatuur kopen?


Waarom LED TL armaturen? Het antwoord op deze vraag is simpel. Het bespaart meer op uw energiekosten dan uw huidige TL armaturen. Wilt u ook graag besparen op uw huidige energierekening? Zoek dan niet verder, vervang uw huidige TL armaturen door LED TL verlichting! In vergelijking tot uw huidige TL armatuur bespaard de LED TL armatuur t8 tot wel 65% op uw energiekosten. Dit komt omdat LED TL armaturen niet meer beschikken over “oude” voorschakelapparaten (VSA) en starters. De besparing is hierdoor groter dan wanneer u LED TL buizen rechtstreeks in “oude” TL armaturen plaatst.

Welke LED TL buis heb ik nodig? Een T5 of een T8 buis?

T5 staat voor een diameter van 5cm en een T8 buis staat voor een diameter van 8cm. Meet de diameter van uw huidige led tl buis op om te weten te komen welke TL buis u nodig heeft. Kies vervolgens een LED TL buis T8 of LED TL buis T5 die voldoet aan uw wensen.

Installeren LED TL armaturen

Voor het bevestigen van de nieuwe LED TL armatuur heeft u geen technische achtergrond nodig. Het installeren is erg eenvoudig. Schroef de TL armatuur aan het plafond en plug vervolgens de voedingskabel in de LED TL armatuur. Vervolgens kan de LED TL buis geplaatst worden.
Voor meer informatie over het aansluiten van een LED TL armatuur kijk op:  “Hoe moet ik LED TL aansluiten”.

Welke lichtkleur heb ik nodig?


LedLoket levert de volgende lichtkleuren: 2800K – Warm wit, 4000K – Naturel wit en 6000K – Daglicht wit. Deze drie lichtkleuren zijn geschikt voor bijna elke toepassing.

Voor meer informatie over het aansluiten van een LED TL armatuur kijk op: “Kleurtemperatuur (kelvin) en lichtkleur”.

Soorten LED TL armaturen


LED armaturen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Het meest voorkomende model is de T8 LED TL armatuur en de  T5 geïntegreerde armaturen. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

LED TL armaturen T8 zijn in verschillende IP-waardes verkrijgbaar. LED TL armaturen IP22 zijn NIET waterdicht en alleen binnen te gebruiken. LED TL armaturen IP65 zijn WEL waterdicht en zijn binnen en buiten in vochtige omgevingen te gebruiken.

Besparing bij installeren LED TL verlichting


Met een LED TL armatuur T8 in combinatie met een LED TL buis T8 bespaart u al snel 65% of meer op uw energiekosten.

  • 18W 120cm LED TL buis vervangt een traditionele TL buis 36W 120cm (50% besparing).
  • 22 tot 24W 150cm LED TL buis vervangt traditionele TL buis 58W 150cm (60% besparing).
  • Bij een LED TL armatuur wordt extra besparing gerealiseerd door het NIET gebruiken van een voorschakelapparaat (VSA) en starter. Deze zijn WEL te vinden in “oude” TL armaturen.

Hulp bij het aanschaffen van LED TL armaturen


Heeft u vragen over het kiezen van de juiste LED TL armatuur? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers, ze helpen u graag verder.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00