TL Armaturen

Filter Producten
Prijs
Lengte
Aantal Buizen
Kleur
Materiaal
IP-waarde
Fitting
Filter Producten
Prijs
Lengte
Aantal Buizen
Kleur
Materiaal
IP-waarde
Fitting

Resultaat 1–16 van de 57 resultaten wordt getoond

LED tl-armaturen kopen?

Op zoek naar voordelige LED tl-armaturen? Een LED tl-armatuur is de draagconstructie waarin de tl-buis wordt geplaatst. Bij LedLoket vindt u hoogwaardige tl-armaturen voor uw LED-verlichting, perfect voor duurzame energiebesparing. De meeste van onze LED tl-armaturen hebben maar liefst 5 jaar garantie. We zorgen voor een supersnelle levering: vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis. Bekijk gauw ons complete assortiment!

Waarom LED tl-armaturen?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Het bespaart meer op uw energiekosten dan uw huidige tl-armaturen. Wilt u ook graag besparen op uw huidige energierekening? Zoek dan niet verder, vervang uw huidige tl-armaturen door LED tl-verlichting! In vergelijking tot uw huidige tl-armatuur bespaart de tl LED-armatuur T8 tot wel 65% op uw energiekosten:

  • 18W 120cm LED tl-buis vervangt een traditionele tl-buis 36W 120cm = 50% besparing
  • 22 tot 24W 150cm LED tl-buis vervangt traditionele tl-buis 58W 150cm = 60% besparing

Dit komt doordat LED tl-armaturen niet meer beschikken over ‘oude’ voorschakelapparaten (VSA) en starters. De besparing is hierdoor groter dan wanneer u LED tl-buizen rechtstreeks in ‘oude’ tl-armaturen plaatst.

Daarnaast zorgen ‘oude’ tl-armaturen voor extra gevaar. De stroomaanvoer in een ‘oud’ armatuur blijft gelijk, maar het stroomverbruik neemt af door de besparing van de LED tl-verlichting. Hierdoor neemt het voltage in de bedrading dus toe. Wanneer er op deze manier een heel aantal ‘oude’ armaturen achter elkaar geschakeld worden kan het voltage te hoog worden, waardoor de draden weg kunnen smelten en er brand kan ontstaan. Het advies van LedLoket is daarom om altijd te kiezen voor nieuwe LED tl-armaturen, of de oude om te bouwen.

Verschillende soorten tl-armaturen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten tl-armaturen voor LED-verlichting. De meest voorkomende modellen zijn de T8 LED tl-armatuur en de T5 geïntegreerde armatuur. Beide tl-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

LED tl-armaturen T8 zijn in verschillende IP-waardes verkrijgbaar. LED tl-armaturen met waarde IP22 zijn niet waterdicht en alleen binnen te gebruiken. LED tl-armaturen met IP65 zijn wel waterdicht en zijn binnen en buiten in vochtige omgevingen te gebruiken.

Heeft u vragen over het kiezen van de juiste LED tl-armatuur? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers, we helpen u graag verder.

Installatie tl-armaturen voor LED

Voor het bevestigen van de nieuwe LED tl-armatuur heeft u geen technische achtergrond nodig. Het installeren is erg eenvoudig. Schroef de tl-armatuur aan het plafond en plug vervolgens de voedingskabel in de nieuwe armatuur. Vervolgens kan de LED tl-buis geplaatst worden en kunt u de LED tl-verlichting aansluiten.

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste webadres voor allerlei andere soorten LED-armaturen en alle bijbehorende LED tl-verlichting, zoals LED tl-buizen T8 en LED tl-buizen T5.

Nieuwe LED tl-armaturen bestelt u eenvoudig bij LedLoket

Bestel uw LED tl-armaturen gemakkelijk en snel online bij LedLoket, dé LED-specialist. Wij bieden een veilige betaling (ook achteraf!), hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9/10! Ontdek het zelf en bestel vandaag nog uw tl LED-armaturen!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00