Bedrijfsverlichting

Hal & Magazijn Verlichting

Winkel & Kantoor Verlichting

Gevelverlichting

Straat & Pleinverlichting

Bouwlampen

Gespecialiseerde Verlichting

Bedrijfsverlichting LED

LED-bedrijfsverlichting is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Bij LedLoket vindt u de juiste LED-verlichting voor uw bedrijf, in welke sector u ook zit. Al onze bedrijfsverlichting wordt razendsnel en veilig verpakt geleverd, vanaf 75 euro helemaal gratis. Kiest u ook voor duurzaamheid en energie besparen? Bekijk snel onze ruime collectie LED-verlichting voor bedrijven!

LED-verlichting voor elk bedrijf

LED-verlichting voor bedrijven is er in vele soorten en maten. Elke sector en afdeling heeft namelijk z’n eigen vorm van verlichting nodig. Denk aan heldere, praktische magazijnverlichting voor in uw hal of magazijn of juist functionele maar warme kantoorverlichting. Of vergelijk robuuste en krachtige LED-bouwlampen op de werkplaats met tactisch geplaatste winkelverlichting om de aandacht van klanten mee te trekken.

Is LED-verlichting verplicht voor bedrijven?

LED-verlichting is een prima optie voor bedrijven: LED is brandveilig, duurzamer, verbruikt minder energie en gaat langer mee dan conventionele verlichting. Met LED-bedrijfsverlichting maakt u dus een milieuvriendelijke én kostenbesparende keuze.

Daarnaast is LED-verlichting voor sommige bedrijven verplicht. Verbruikt u jaarlijks minstens 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m3 gas? Dan valt uw bedrijf onder de Wet Milieubeheer, en bent u wettelijk verplicht om voor LED-bedrijfsverlichting te kiezen.

Ons assortiment bedrijfsverlichting

In ons assortiment bedrijfs-LED-verlichting maken we onderscheid tussen verschillende categorieën. Een greep uit onze ruime collectie verlichting voor bedrijven:

Klik op de categorie naar keuze voor een overzicht van de mogelijkheden voor bedrijfslampen en LED-verlichting op kantoor, en gebruik onze handige filteropties om snel te vinden wat u zoekt.

Heeft u vragen over onze LED-verlichting, of heeft u behoefte aan advies op maat? Onze medewerker hebben een antwoord op al uw vragen over onze LED-verlichting voor bedrijven, neem gerust even contact op.

Eenvoudig & snel LED-bedrijfsverlichting kopen bij LedLoket

Duurzame bedrijfsverlichting bestelt u makkelijk en snel in onze webshop. Van sfeervolle LED-kantoorlampen tot heldere LED-magazijnverlichting, bij LedLoket bent u aan het juiste webadres. Als u vandaag voor 16:00 uur bestelt, heeft u uw nieuwe bedrijfsverlichting de volgende werkdag al in huis. Ontdek alle voordelen van LED-bedrijfsverlichting en bestel direct online!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00