Binnenverlichting

Plafondlampen

Wandlampen

Staande lampen

Railspot systemen

Armaturen

LED binnen lampen en binnenverlichting kopen?

In deze categorie vindt u een ruim aanbod voor verlichting voor binnen. Onze binnen verlichting is geschikt voor alle ruimtes in uw woning, bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, hal of zelfs de badkamer! Of u op zoek bent naar inbouwspots, opbouwspot, wandlampen of hanglampen, in alle categorieën is er een ruime keuze! Wij hebben ruime voorraden en snelle levertijden, waarmee u uw LED verlichting altijd snel in huis heeft! Bij LedLoket kunt u terecht voor al uw binnenverlichting!

Welke soorten LED binnenverlichting bestaan er?

Naast de standaard plafondlamp heeft u vele opties om uw woning te verlichten. U kunt hierbij creatief zijn er verschillende opties met elkaar combineren. Tot de binnenverlichting behoren de volgende categorieën:

Plafondlampen en hanglampen

Door middel van plafondlampen en hanglampen kunt u grote gedeeltes van uw woning verlichten. Door middel van deze verlichting kunt u uw ruimtes verdelen en zijn de eyecatchers in uw woning. Plafondlampen en hanglampen bevestigd u aan het plafond zelf, u hoeft hier dus geen gat voor te maken. Vaak zijn de lichtpunten bij plafond- en hanglampen te roteren of in hoogte verstelbaar, zo kunt u het licht nauwkeurig bepalen.

Inbouwspots en downlights

Door middel van inbouwspots en downlights bespaart u ruimte en kunt u kleine oppervlaktes verlichten. Door middel van meerdere spots te plaatsen creëert u een mooi lichteffect. LED inbouwspots en downlights zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en lichtkleuren. Inbouwspots en downlights hebben een laag stoomverbruik en een lange levensduur. Verder zijn ze uitermate geschikt voor in de keuken, in de hal of in de badkamer.

Wandlampen en wandspots

Wanlampen zijn perfect als sfeerverlichting en zijn in alle vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Een wandlamp is perfect om een donkere hoek in uw woning te verlichten. Wandlampen zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. LedLoket heeft zowel moderne, industriële als design wandlampen in het assortiment!

Railsystemen

Railsystemen zijn super modern en kunt u helemaal naar eigen wens samenstellen. Door middel van verschillende rails en spots kunt u uw eigen systeem creëren. Railspots zijn vaak kantelbaar en kunt u gemakkelijk over de rails verschuiven, waardoor u de gewenste hoek kunt verlichten. Railsystemen zijn uiterst flexibel en uniek.

E27 armaturen en lamphouders

Met losse armaturen en lamphouders kunt u een lamp op iedere gewenst plek installeren. Deze lamphouders beschikken over een E27 fitting waarin u een lamp naar keuze kunt plaatsen. Lamphouders kunt u aan het plafond installeren.

Bureau en tafellampen

Bureau- en tafellampen zijn geschikt als aanvullende verlichting voor in uw woonkamer of keuken. Ook zijn deze lampen geschikt als nachtlamp. Deze lampen zijn niet alleen functioneel, maar ook te verkrijgen in mooie en stijlvolle designs.

Binnen lampen voor iedere ruimte

Het is belangrijk om te weten welke LED verlichting in welke ruimte het beste tot zijn recht komt. Bij verlichting is het verder belangrijk dat u weet wat de functie is. Zo heeft u basisverlichting, dit is geschikt voor de algemene verlichting van een ruimte. Verder is er ook functionele verlichting, hiermee gaat u doelgericht een plek verlichten. Tenslotte is er ook nog accentverlichting, dit is ook wel de decoratieve verlichting. Het is belangrijk om een goed lichtplan te hebben zodat u weet welke verlichting geschikt is voor uw woning.

De woonkamer

Voor in de woonkamer is het belangrijk dat u een goede basisverlichting heeft, de woonkamer is namelijk de ruimte in uw woning die u het meeste gebruikt. Het is belangrijk om een goede basisverlichting te hebben. De meeste gebruikte verlichting voor in de woonkamer zijn plafondlampen, hanglampen en wandlampen. In de woonkamer wordt er vaak gebruik gemaakt van dimbare verlichting, zodat u het in de avond extra gezellig kunt maken.

De keuken

In de keuken wordt er vaak gebruik gemaakt van een goede basisverlichting in combinatie met functionele verlichting. Voor boven de keukentafel is het gebruikelijk om een mooie plafond- of hanglamp te nemen. Hiermee creëert u een goede basisverlichting. Om een goede verlichting te hebben bij het koken heeft u een goede functionele verlichting nodig. Denk hierbij aan inbouwspots boven uw werkblad.

De hal

De hal is de ruimte waar u uw woning betreed, in deze ruimte wordt er vooral basisverlichting gebruikt. Het is belangrijk dat u goede verlichting heeft wanneer u in de avond uw huis binnengaat. Veelgebruikte verlichting in de hal zijn plafondlampen, hanglampen en inbouwspots.

De badkamer

In de badkamer is het belangrijk dat u met verschillende aspecten rekening houdt. Zo kan het zijn dat de verlichting in aanraking komt met water of waterdampen. Hierom is belangrijk om rekening te houden met de IP-waarde van verlichting in de badkamer. De IP-waarde geeft aan in welke mate de verlichting bestand is tegen water. Verder wordt er in badkamers vaak gebruik gemaakt van basisverlichting en functionele verlichting.

De slaapkamer

In de slaapkamer is het belangrijk dat u een goede basisverlichting met aanvullende sfeerverlichting heeft. Voor in de ochtend is het fijn om een goede basisverlichting te hebben, hiermee heeft u een goede start van de dag en heeft u een goede verlichting bij het omkleden. In de avond is het fijn om een goede sfeerverlichting te installeren. Denk hierbij aan een schemerlamp of tafellamp.

Het kantoor / de werkkamer

In het kantoor is het belangrijk om een goede verlichting te hebben, in deze ruimte wordt er zowel nooit gebruik gemaakt van sfeerverlichting. Zorg voor een goede basisverlichting met een aanvullende functionele verlichting gericht op uw werkplek. Met een goede verlichting heeft u een betere concentratie.

Slimme verlichting toepassen in uw woning

Een nieuwe trend bij het verlichten van uw woning is slimme verlichting. Hiermee kunt u veel meer dan enkel de lampen in- en uitschakelen. Door middel van slimme verlichting kunt u alles bedienen met uw smartphone of tablet. Wij hebben slimme verlichting met verschillende fittingen, waardoor u deze in al uw binnenverlichting kunt plaatsen. Met deze producten kunt u uw verlichting vanuit de gehele wereld bedienen. U vindt alle slimme verlichting in de volgende categorie: Slimme verlichting & toebehoren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00