LED Bouwlampen

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde

LED Bouwlampen

LED Bouwlampen beschikken over veel voordelen ten opzichte van traditionele bouwlampen. U bespaart aanzienlijk op de energierekening. Tevens beschikt een LED Bouwlamp over een lange levensduur (50.000 branduren), hoge lichtopbrengst en beter en duidelijker licht om bij te werken.

LED Bouwlampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. 3000K – Warm Wit , 4000K – Naturel wit en 6000K – Daglicht wit. De meest gekozen lichtkleur is 6000K – Daglicht wit.

Aan elke schijnwerper zit een beugel bevestigd, hierdoor is de LED bouwlamp aan diverse oppervlaktes te bevestigen. Aan de LED schijnwerper bevindt zich een 30cm voedingskabel. Deze kan rechtstreeks aangesloten worden op het netstroom.

Assortiment LED Bouwlampen

LedLoket beschikt over een ruim aanbod van LED bouwlampen / schijnwerpers.

LED Bouwlamp met kabel (zonder sensor)

LED bouwlampen/schijnwerpers dienen rechtstreeks op het netstroom aangesloten te worden. Vervolgens zijn ze handmatig te bedienen via een schakelaar. Deze LED bouwlampen worden vaak geplaatst aan huizen, schuren, werkplaatsen of bedrijfspanden wanneer er gedurende een lange tijd licht nodig is.

LED Bouwlamp met kabel en met sensor

LED Bouwlampen met sensor kunt u ook rechtstreeks aansluiten op het netstroom. Vervolgens kan hier continu stroom opgezet worden. De sensor neemt de taak van de schakelaar over. En zorgt ervoor dat de bouwlamp begint te branden zodra het donker wordt en er beweging gedetecteerd wordt. Deze LED bouwlampen worden vaak als buitenlamp geplaatst aan bijvoorbeeld een garage of een schuur. En dienen dan vaak als schrikverlichting of hulpverlichting.

LED Bouwlamp met ACCU

Een LED Bouwlamp op accu is erg handig wanneer er geen netstroom beschikbaar is. Laad de accu volledig op om vervolgens uren lang plezier te hebben van het licht. Een LED bouwlamp op accu wordt overal en door iedereen gebruikt. Plekken of ruimtes zijn met een LED bouwlamp op accu erg gemakkelijk en snel te verlichten.

LED Bouwlamp op statief

Op een statief kunnen LED Bouwlampen met kabel of LED bouwlampen met accu geplaatst worden.  Een LED lamp met statief is erg gemakkelijk te verplaatsen en/of in hoogte te verstellen. Ze worden daarom veel gebruikt door timmermannen, metselaars en schilders.

Meer informatie LED bouwlamp

Voor meer informatie over het vinden van de juiste LED bouwlamp neem contact op met een van onze medewerkers, ze helpen u graag verder.