LED Bouwlampen met Sensor

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde

Toont alle 11 resultaten

LED Bouwlamp met sensor

Bent u op zoek naar een LED bouwlamp met sensor? Dan bent u bij LedLoket aan het juiste adres. LedLoket levert LED stralers met sensor van hoge kwaliteit met een garantietermijn tot wel 5 jaar. Met een LED schijnwerper met sensor heeft u voldoende lichtopbrengst op plekken waar het gewenst is. Een LED bouwlamp met sensor wordt alleen ingeschakeld wanneer er daadwerkelijk iemand aanwezig is en beweging gedetecteerd wordt. Dit is niet alleen handig maar bespaart ook enorm op uw energiekosten, want de schijnwerper brand dan niet continu.

Door de brede stralingshoek in combinatie met een hoge lichtopbrengst is de sensor bouwlamp uitermate geschikt om een breed terrein te belichten. Een LED bouwlamp met sensor gaat vele malen langer mee dan traditionele halogeen bouwlampen.

Instellen van de LED straler met sensor

De sensor die aan de led straler is bevestigd kunt u eenvoudig instellen. Er bevinden zich 3 ronde knopjes aan de onderkant van de sensor die handmatig in te stellen zijn.

  • Time (brandtijd): Stel hiermee in hoe lang de led straler dient te branden nadat er beweging gedetecteerd is.
  • Lux (lichtsterkte buiten): Stel in wanneer de led bouwlamp ingeschakeld moet worden. Moet dit wanneer het licht, schemerig of donker is.
  • Sens (gevoeligheid): Met deze knop kunt u de bewegingsgevoeligheid instellen. Moet de bouwlamp sensor gelijk aan gaan wanneer er ook maar “iets” beweging gedetecteerd wordt (bijv vogels). Of moet deze pas aan gaan wanneer er daadwerkelijk een persoon langs loopt.

LET OP: De sensor aan de bouwlamp moet zichzelf instellen, hier gaat vaak één dag over heen. Het moet dus eerst een keer licht en donker worden.

De sensor een de bouwlamp heeft een breed bereik. En is afzonderlijk van de bouwlamp te draaien en te kantelen om zo de ideale positie te krijgen.

Bevestigen LED schijnwerper sensor

Het bevestigen van de LED schijnwerpers is erg eenvoudig. Aan elke schijnwerper zit een beugel bevestigd. Zo kunt u de schijnwerper op vrijwel alle ondergronden bevestigen. Aan de schijnwerper zit een kabel van 30cm, deze kunt u rechtstreeks aansluiten op het netstroom (220-240V).

Het is ook mogelijk om een lange kabel van 5 meter met een stekker aan de schijnwerper met sensor te bevestigen. Deze kunt u eenvoudig mee bestellen. De aansluiting kunt u vervolgens volledig waterdicht maken met een IP68 waterdichte connector.

Losse sensoren & bouwlampen

Het is ook mogelijk om een losse LED bouwlamp (zonder sensor) te bestellen in combinatie met een losse sensor. De sensor zit dan niet vast een de LED bouwlamp. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen waar de sensor en de LED bouwlamp (afzonderlijk van elkaar) komen te hangen.

Advies & Vragen

Mocht u vragen hebben of heeft u advies nodig voor het aanschaffen van de juiste LED bouwlamp. Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de LIVE chat, e-mail of per telefoon.