LED Bouwlampen op Accu

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde

Toont alle 7 resultaten

LED Bouwlamp op batterij

LED Bouwlampen op accu zijn in verschillende lichtsterktes / wattages verkrijgbaar. Ze worden vaak gebruikt op bouwplaatsen waar geen stroomvoorziening is. Deze bouwlampen worden zowel gebruikt door de professionele als de doe het zelf klusser. Een accu werklamp is ideaal voor het belichten van moeilijk bereikbare donkere plekken. Tevens draagt een goed verlichte werkplek bij aan de veiligheid.

De bouwlamp op accu beschikt over een waterdichte behuizing met een IP-waarde van IP65. Dit is wenselijk bij een vochtige of natte omgevingen op de bouw. Met de meegeleverde voet kunt u de led werklamp op batterij zonder problemen op ruwe ondergronden plaatsen. Tevens is de led straler op batterij door zijn handvat makkelijk te verplaatsen. Uiteraard kunnen deze bouwlampen tegen een stootje.
Een led bouwlamp op accu is dé ideale klus partner voor iedereen. Geïnteresseerd in verschillende bouwlampen? Bekijk ons aanbod Led Bouwlampen dan nu.

Bouwlamp accu op statief

Wilt u graag een bouwlamp op accu die niet vanaf de grond belicht maar op een hoogte van meer dan 1 meter? Kies dan voor een LED bouwlamp accu + statief. Hiermee is belichten op de juiste hoogte zeer eenvoudig en snel. De statief is inklapbaar en dus makkelijk op te bergen.

Lichtkleur bouwlamp accu

De oplaadbare schijnwerpers worden meestal geleverd met een witte lichtkleur, tussen de 4500K en 6000K (daglicht wit). Dit is helder licht, deze lichtkleur zorgt ervoor dat de kleuren van objecten goed tot zijn recht komen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij het schilderen of het opmeten van voorwerpen.

Meegeleverde adapters

De LED bouwlamp accu is eenvoudig binnen enkele uren op te laden met de meegeleverde 230V adapter. Het kan voorkomen dat u  onvoldoende tijd heeft gehad om de accu bouwlamp op te laden. Daarom levert LedLoket  standaard een 12V auto adapter mee. Hiermee kunt u de LED bouwlamp op accu opladen tijdens de heenweg naar uw klus. De oplaadbare led straler is ook te gebruiken wanneer u deze aan het opladen bent. Zo functioneert de oplaadbare bouwlamp ook als normale bouwlamp en kunt u hem continu gebruiken.

Gebruiksvriendelijkheid van LED bouwlamp accu

  • Gemakkelijk te verplaatsen
  • Geen stroompunten nodig op de bouw
  • Gemakkelijk opladen in de auto met de 12v adapter.
  • Heldere lichtkleur voor kleurechtheid.
  • Overal neer te zetten door de voet/frame.
  • Lange levensduur
  • Te gebruiken in natte omgevingen (waterdichte behuizing)
  • Gemakkelijk uit elkaar te halen en op te bergen.

Garantie LedLoket

Met een garantie termijn van 2 jaar kunt u de schijnwerper op accu zorgeloos gebruiken. Mocht de led bouwlamp op accu eerder defect raken door een elektrische storing dan kunt u contact opnemen met ons. Dan gaan wij kosteloos een nieuwe schijnwerper op accu toesturen of uw schijnwerper repareren. Heeft u de accu continu aan het stroom en werkt daardoor de accu na enige tijd niet meer, dan valt dit NIET onder de garantie.

Advies & vragen

Voor meer informatie of advies bij het kiezen van de juiste bouwlamp op accu kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.