LED Bouwlampen

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde

Resultaat 1–16 van de 66 resultaten wordt getoond

LED Bouwlampen kopen? optimaal uw terrein verlichten

LED Bouwlampen komt u vrijwel in elk huishouden of bedrijf tegen. Een LED Bouwlamp is dé lamp om uw terrein of bedrijf mee te verlichten. Met een hoge lichtopbrengst, laag stroomverbruik en een brede stralingshoek verlicht het gemakkelijk een groot oppervlakte. Ook worden LED bouwlampen veel gebruikt op bouwplaatsen omdat werken met goed licht noodzakelijk is. Goed licht bevorderd niet alleen de arbeidsproductiviteit maar werkt ook een stuk veiliger.

Een LED bouwlamp wordt ook wel LED stralers of LED schijnwerpers genoemd. Ook zijn er LED bouwlampen met SENSOR of LED bouwlampen met een ACCU verkrijgbaar.

Lichtopbrengst & behuizing LED bouwlampen

Een 10 watt LED bouwlamp vervangt een 100W halogeen bouwlamp. Dit is een enorme energiebesparing. Dit komt doordat de lichtopbrengst van een LED schijnwerper 10 keer zo hoog is. Daarom verdient een LED bouwlamp zich in korte tijd terug.

Een LED bouwlamp kunt u in vrijwel elke omgeving gebruiken. Dit komt door de waterdichte behuizing met een IP-waarde van IP65 of hoger. Door de beugel die aan de LED schijnwerper is bevestigd kunt u hem gemakkelijk aan vrijwel elke ondergrond bevestigen. De schijnwerper is kantelbaar, zo kunt u zelf bepalen of deze meer naar de grond of meer naar voren dient te stralen.

Lichtkleuren bouwlampen

LED stralers hebben verschillende lichtkleuren. De meest voorkomende lichtkleur is het helder witte licht. Dit wordt uitgedrukt in 6000-6400K – Daglicht wit. Deze lichtkleur heeft namelijk de meeste lichtopbrengst. Daarnaast is er de lichtkleur 4000K – Naturel wit.  Dit is ook een witte lichtkleur alleen dan met een gele tint erdoor. Wij noemen het ook wel beige wit. Ook zijn de bouwlampen verkrijgbaar in de lichtkleur 2800-3000K – Warm wit. Dit is de traditionele gele lichtkleur zoals u gewent bent van de halogeen bouwlampen. Deze lichtkleur wordt voornamelijk gebruikt aan gebouwen om naast verlichten ook extra sfeer te creëren.

Welke LED straler heb ik nodig?

U vraagt zich hoogstwaarschijnlijk af welke led schijnwerper, LED straler, LED bouwlamp u nodig heeft? In de meeste gevallen heeft u een 50 watt bouwlamp nodig. Deze vervangt een halogeen bouwlamp van 500 watt en geeft erg veel en mooi licht.

Wanneer heeft u een hoger wattage nodig? Dit is afhankelijk van de situatie. Hoe hoog komt de lamp te hangen en hoe veel licht is wenselijk. Bij een hoge schuur / gebouw van circa 7-8 meter heeft u al snel een LED bouwlamp van 100W, 150W of zelfs 200 watt nodig. Voor bijvoorbeeld schilderwerken, waar u duidelijk oneffenheden moet kunnen zien, raden we u een 100 watt LED bouwlamp aan.

Zie hieronder een goede inschatting van welke bouwstraler u nodig heeft:

  • 10 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 3 meter. (of minder)
  • 20 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 4 meter.
  • 30 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 5 meter.
  • 50 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 6 meter.
  • 100 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 7 meter.
  • 150 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 8 meter.
  • 200 watt bouwlampen worden ingezet op hoogtes van circa 8+ meter (wanneer u extra licht wenst).

Bent u van plan om een LED schijnwerper te plaatsen op een muur van circa 3 meter hoog maar is extra licht altijd gewenst. Kies dan voor een LED bouwlamp van 20W – 30W in plaats van een 10 watt LED schijnwerper. Onze mening is dat u beter te veel lichtopbrengst kunt hebben dan net te weinig.

Extra lange kabel & waterdichte connector

Aan een LED straler zit in de meeste gevallen een kort aansluit snoer van circa 30 centimeter. Op bouwplaatsen is een lang aansluitsnoer van 5 meter vaak gewenst. Deze kunt u apart mee bestellen. Deze wordt vaak samen met een waterdichte IP68 connector besteld. Zo blijft de aansluiting volledig waterdicht.

Uw LED bouwlamp veilig online kopen

LedLoket levert uitsluitend LED bouwlampen van bekende en betrouwbare merken. Dit resulteert in een hoge kwaliteit met een garantietermijn tot wel 5 jaar. Tevens kunnen we een scherpe prijs hanteren omdat we groot inkopen en uit eigen voorraad kunnen leveren. En omdat we alles uit eigen voorraad leveren heeft u de bestelde LED straler zeer snel in huis. Voor 16:00u besteld is morgen in huis.

U kunt op onze webshop veilig betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Ook leveren wij een uitstekende service wanneer een product beschadigd of defect is. We zorgen er dan voor dat u z.s.m. een nieuwe toegestuurd krijgt. Het wordt in ieder geval altijd netjes opgelost.

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de LIVE chat, e-mail of telefonisch.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00