LED Bouwlampen

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Type Bouwlamp
Kleur
Behuizing
IP-waarde

Resultaat 1–16 van de 67 resultaten wordt getoond

LED-bouwlampen kopen?

LED-bouwlampen, ook wel LED-stralers of LED-schijnwerpers genoemd, worden veel gebruikt op bouwplaatsen omdat werken met goed licht noodzakelijk is. Het goede licht van de bouwlamp bevordert niet alleen de arbeidsproductiviteit maar werkt ook een stuk veiliger.

LedLoket heeft een breed assortiment scherp geprijsde LED-bouwlampen van hoge kwaliteit. Als u op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt uw bouwlamp de volgende dag al geleverd. Onze collectie bestaat uit verschillende categorieën, soorten en lichtkleuren, ontdek het zelf!

Waarom een LED-bouwlamp?

LED-bouwlampen beschikken over veel voordelen ten opzichte van traditionele bouwlampen. Een 10 watt LED-bouwlamp vervangt een 100W halogeen bouwlamp. Dit is een enorme energiebesparing, en scheelt dus ook aanzienlijk op de energierekening. Dit komt doordat de lichtopbrengst van een LED-schijnwerper 10 keer zo hoog is, waardoor de lamp zich in korte tijd terugverdient. Bovendien beschikt een LED-bouwlamp over een lange levensduur (50.000 branduren), hoge lichtopbrengst en beter en duidelijker licht om bij te werken.

Een LED-straler kunt u in vrijwel elke omgeving gebruiken. Dit komt door de waterdichte behuizing met een IP-waarde van IP65 of hoger. Door de beugel die aan de LED-schijnwerper is bevestigd kunt u hem gemakkelijk aan vrijwel elke ondergrond bevestigen. De schijnwerper is kantelbaar. Zo kunt u zelf bepalen of u deze meer naar de grond of meer naar voren wilt laten stralen.

Welke LED-straler heb ik nodig?

In de meeste gevallen heeft u genoeg aan een 50 watt bouwlamp. Deze vervangt een halogeen bouwlamp van 500 watt en geeft erg veel en mooi licht. Wanneer heeft u een hoger wattage nodig? Dit is afhankelijk van de situatie. Hoe hoog komt de lamp te hangen en hoeveel licht is wenselijk? Bij een hoog gebouw van circa 7-8 meter heeft u al snel een LED-bouwlamp van 100W, 150W of zelfs 200 watt nodig. Voor bijvoorbeeld schilderwerken, waar u duidelijk oneffenheden moet kunnen zien, raden we u een 100 watt LED-bouwlamp aan.

Bent u van plan om een LED-straler te plaatsen op een muur van circa 3 meter hoog maar is extra licht altijd gewenst? Kies dan voor een LED-bouwlamp van 20W – 30W in plaats van een 10 watt LED-schijnwerper. Onze mening is dat u beter te veel lichtopbrengst kunt hebben dan net te weinig. U kunt de volgende richtlijnen aanhouden:

 

HoogteLED-bouwlamp
Ca. 3 meter of minder10 watt
Ca. 4 meter20 watt
Ca. 5 meter30 watt
Ca. 6 meter50 watt
Ca. 7 meter100 watt
Ca. 8 meter150 watt
8+ meter of extra sterk licht200 watt

Komt u er niet uit, of heeft u een andere vraag over onze bouwlampen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder!

Assortiment LED-bouwlampen

LedLoket beschikt over een ruim aanbod van LED-stralers en –bouwlampen:

LED-bouwlampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. De meest voorkomende lichtkleur is helderwit licht van 6000K. Deze kleur geeft de meeste lichtopbrengst. Daarnaast is er de lichtkleur 4000K – naturel wit: een witte lichtkleur, maar dan met een gele tint erdoorheen. Wij noemen het ook wel beige-wit. Verder zijn de bouwlampen verkrijgbaar in de lichtkleur 2800-3000K – warm wit. Dit is de traditionele gele lichtkleur zoals u gewend bent van de halogeen-bouwlampen. Deze lichtkleur wordt voornamelijk gebruikt aan gebouwen om naast verlichten ook extra sfeer te creëren.

De meeste LED-schijnwerpers zijn uitgerust met een 30cm lange voedingskabel. Deze kan rechtstreeks aangesloten worden op de netstroom. Op bouwplaatsen is een lang aansluitsnoer van 5 meter vaak gewenst. Deze kunt u apart mee bestellen. Deze wordt vaak samen met een waterdichte IP68 connector besteld. Zo blijft de aansluiting volledig waterdicht.

Uw LED-bouwlamp veilig online kopen

LedLoket levert uitsluitend LED-bouwlampen van bekende en betrouwbare merken. Dit resulteert in een hoge kwaliteit met een garantietermijn tot wel 5 jaar. Tevens kunnen we een scherpe prijs hanteren, omdat we groot inkopen en uit eigen voorraad kunnen leveren. En omdat we alles uit eigen voorraad leveren, heeft u de bestelde LED-straler zeer snel in huis. Vanaf 75,- euro profiteert u bovendien van een gratis verzending.

U kunt in onze webshop veilig betalen met verschillende betaalmogelijkheden. Ook leveren wij een uitstekende service wanneer een product beschadigd of defect is. We lossen het altijd netjes voor u op. Klinkt goed? Bestel uw LED-bouwlamp dan direct online!