Menu

Enkele wandcontactdoos | stekkerdoos | opbouw | IP44

Artikelnummer: LLA-002151
Robert Aerts
04-12-2022 Prima service
G.H. Dusseljee
04-12-2022 Prijs kwaliteit
Productinformatie
Productinformatie

Enkele wandcontactdoos voor buiten | opbouw | IP44

Deze enkele wandcontactdoos is voorzien van kinderbeveiliging, schroefklemmen en een beschermkap. De beschermklep werkt door middel van scharnieren en bedekt het stopcontact volledig. Daarnaast is de wandcontactdoos water- en stofwerend, hiermee is deze zeer veilig in gebruik. De wandcontactdoos is gemaakt van hoogwaardige materialen met vuurbestendige componenten, deze ontbranden niet bij hoge temperaturen. Verder heeft deze een hoge weerstand en verkleurt deze niet na langdurig gebruik.

De wandcontactdoos beschikt over hoogwaardig koper waardoor het product over een goede geleiding en warmteafvoer beschikt. Verder is de contactdoos bestendig tegen oxidatie en treedt er geen vervorming op na het aansluiten. U kunt de wandcontactdoos aan de onderkant aansluiten op netstroom.

De wandcontactdoos heeft een IP-waarde van IP44 (spatwaterdicht). Hij is geschikt voor vochtige ruimtes of andere plekken in en rondom uw woning. De wandcontactdoos kan tegen water en vochtigheid, echter niet tegen waterstralen.

De afmetingen van de stekkerdoos zijn: L70 x B70 x H54mm

 

Specificaties
Specificaties
Afmeting 70 x 70 x 54
Voltage 220-240V
IP waarde IP44 - Spatwaterdicht
Montage Opbouwmontage
Kleur behuizing Wit
Materiaal behuizing Polycarbonaat (PC)
Vorm Vierkant
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Aansluiting Netstroom
Robert Aerts
04-12-2022 Prima service
G.H. Dusseljee
04-12-2022 Prijs kwaliteit