Menu

Ferro | 45cm Staande buitenlamp met sensor zilver

Artikelnummer: LLV-0973
Pieter Stroosnijder
25-09-2023 snelle levering, goed afgeleverd. Wél graag een factuur.
Harry kaldenberg
25-09-2023 Snel geleverd
Productinformatie
Productinformatie

Staande LED tuinverlichting 45 cm zilver - IP44 - E27 fitting

Wilt u een lamp die vanzelf aangaat wanneer u de tuin binnenkomt? Dan is de Ferro Staande Buitenlamp perfect! Deze beschikt over een bewegingssensor. Wanneer de tuinverlichting beweging signaleert binnen een straal van 10 meter zal de lamp automatisch aangaan. De staande tuinverlichting heeft een detectiehoek van 100°. Hier bespaart u extra stroom mee, aangezien de lamp niet de hele avond brand. De lamp beschikt over een IP-waarde van IP-44 (spatwaterdicht) waarmee de lamp geschikt is voor buiten gebruik.

De staande buitenlamp heeft een totale hoogte van 45 centimeter, een breedte van 8 centimeter en een diepte van 8 centimeter. De voet van de buitenlamp heeft een afmeting van 12,5 bij 12,5 centimeter. De Ferro heeft een stralingshoek van 360°, en verspreid een mooi, egaal licht door uw tuin. Wilt u de staande tuinverlichting in het gras bevestigen? Dit is zeer gemakkelijk om te doen. Wanneer u van te voren een tegel onder het gras plaatst, kunt u hier de tuinverlichting op installeren. Hierdoor staat deze direct stevig! Wilt u hiervoor ook ondergrondse kabels met elkaar verbinden? Dit kunt u gemakkelijk doen door middel van een waterdichte connector!

De staande buitenlamp beschikt over E27 fitting (grote fitting) en wordt exclusief lichtbron geleverd. Let op: niet iedere lichtbron past in de lampenkap van de tuinverlichting. De diameter van de opening van de lampenkap is 5,5 centimeter. Bestel er daarom een klein kogellampje bij en uw tuinverlichting is helemaal compleet! Wilt u het in de avond nog gezelliger maken in uw tuin? Dit kunt u doen door middel van een externe dimmer.

Kenmerken Led Buitenstaander zilver 45 cm

  • Handige bewegingssensor
  • Geschikt als tuinpadverlichting of terrasverlichting
  • Gemakkelijk te installeren
  • Strak en modern ontwerp

Afmetingen

  • Hoogte lamp: 45 cm
  • Breedte lamp: 8 cm
  • Breedte voet lamp: 12,5 cm
  • Diameter opening lampenkap: 5,5 cm
Specificaties
Specificaties
Voltage 220-240V
Fitting E27 (Grote Fitting)
IP waarde IP44 - Spatwaterdicht
Kleur behuizing Zilver
Materiaal behuizing Polycarbonaat (PC), Roestvaststaal (RVS)
Stralingshoek 360°
Maximaal Wattage 40 Watt
Pieter Stroosnijder
25-09-2023 snelle levering, goed afgeleverd. Wél graag een factuur.
Harry kaldenberg
25-09-2023 Snel geleverd