Menu

Hoofdkabel | Flexibel | 12 Volt | 25 meter

(1 reviews)
Artikelnummer: LLGL-6260011
Mark
23-07-2024 Prima service met, waar nodig, extra instructies voor aansluiten. Prima retourbe...
Anne Hummelman
23-07-2024 Vriendelijk en snelle service
Productinformatie
Productinformatie

Hoofdkabel - 12 Volt tuinverlichting - Flexibel - 25 Meter

Deze 25 meter lange flexibele hoofdkabel van het merk Garden Lights geeft je de mogelijkheid om overal 12 Volt tuinverlichting te plaatsen. Het voordeel van een hoofdkabel zonder vaste aansluitpunten is de flexibiliteit. Je kunt zelf bepalen waar je de lampen wilt aansluiten op de kabel door simpelweg de Flex connector aan te sluiten op de hoofdkabel. De kabel is te combineren met alle accessoires en verlengkabels uit het Garden Lights assortiment. De Flex connectoren zijn los verkrijgbaar, deze worden Flex connectoren female genoemd.

De kabel is ook geschikt om aan te sluiten op de diverse 12 Volt transformatoren. Aan alle 12 Volt Tuinverlichting van Garden Lights zit een kabel met connector die aan te sluiten is op de flexibele connector female. Aan deze flexibele hoofdkabel worden de tuinlampen, verlengsnoeren, transformatoren en kabelverdelers gekoppeld. De maximale belasting voor deze flexibele hoofdkabel is 150 Watt, dit is een onderdeel van een volledig 12 volt verlichtingssysteem. Dit is een SPT-2 kabel.

Wilt je een aftakking maken om uw 12 Volt systeem verder uit te breiden? Dit kun je doen door middel van een flexible male connector. Door middel van de flexibele male connector kunt u een extra hoofdkabel op de andere hoofdkabel aansluiten. De kabel is volledig Plug & Play, hierdoor is het zeer eenvoudig om tuinverlichting aan de hoofdkabel te koppelen.

12 Volt tuinverlichting bestellen bij LedLoket

Bij LedLoket vindt u een ruim assortiment 12 Volt tuinverlichting. Heeft u vragen over producten of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor meer informatie over de verlichting en hoe u deze installeert vindt u in onze blog over 12 Volt tuinverlichting.

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 1.38 kg
Afmeting 250.0 x 0.0 x 1.0
Aansluiting Laag voltage
Aantal aders 2
Vermogen Geen
Voltage 12 Volt
Bediening Wandschakelaar
Materiaal behuizing Kunststof
Kleur behuizing Zwart
Garantie 3 jaar
IP waarde IP65 - Spuitwaterdicht
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Keurmerken CE, RoHs
Montage Outer Installation
Kabellengte 25m
Buiten diameter kabel 4mm
Maximaal Wattage 150 Watt
Vorm Overig
Aantal poorten 1
Mark
23-07-2024 Prima service met, waar nodig, extra instructies voor aansluiten. Prima retourbe...
Anne Hummelman
23-07-2024 Vriendelijk en snelle service