Hulp nodig bij het overstappen naar LED-verlichting?

Waarom LedLoket

Overstappen op LED-verlichting is niet alleen duurzaam, het verlaagt ook uw energiekosten en verbeterd vaak de productiviteit van uw werknemers. Het overstappen is echter vaak moeilijk door de grote hoeveelheden opties, mogelijkheden en types LED-verlichting om uit te kiezen. LedLoket is er om bedrijven en consumenten te helpen en de overstap simpel te houden, hierdoor heeft u zelf meer vrijheid.

Zo helpt LedLoket bij het overstappen op LED-verlichting

De eerste stap is het inventariseren van uw huidige verlichting. Daarna gaan we met u om tafel om te bepalen wat uw wensen en ideeën zijn. Mocht u namelijk meer en/of helderder licht licht willen, dan word hier rekening mee gehouden. Daarnaast word er gekeken naar uw budget, hoeveel u wilt en kunt besparen op energiekosten en of uw in aanmerking komt voor subsidie. Tevens geven wij ons inzicht op uw situatie en wat wij denken dat een goede optie zal zijn voor uw situatie.

Mochten wij geen LED-verlichting kunnen leveren dat voldoet aan uw wensen, dan gaan wij voor u op zoek naar deze verlichting of  een passend alternatief. Wanneer wij passende verlichting voor u hebben gevonden maken wij voor u een besparingsberekening. Deze besparingsberekening laat zien hoeveel wij verwachten dat u gaat besparen op uw energieverbruik. Ook laat deze berekening zien hoelang het duurt voordat u de overstap kosten van de verlichting terug heeft verdient. In deze berekening word onder andere rekening gehouden met het verschil in levensduur, verbruik en de aanschafkosten. Naast deze berekening ontvangt u van dan een offerte en aanvullende informatie met betrekking tot subsidies en LED-verlichting in het algemeen. Mocht u ingaan op ons aanbod dan kunnen wij op verzoek ook het wisselen van de verlichting voor u regelen. Afhankelijk van de omvang van de vervanging doen wij dit zelf of via een externe partij.

Test opstelling

Mocht u nog twijfelen of de aanbevolen LED-verlichting daadwerkelijk bij u past? Dan is het in een aantal gevallen mogelijk om een testopstelling aan te vragen. Deze testopstelling is dan geheel gratis en zal door worden ons geplaatst en verwijdert. Heeft deze testopstelling er toe geleid dat u een ander type verlichting wilt, dan is dit natuurlijk mogelijk.

Meer weten over de lichtopbrengst en andere voordelen van LED-verlichting, dan kan dat in de LedLoket Kennisbank. Onze kennisbank word constant voorzien van meer informatie. Binnenkort komt er ook een FAQ en een interactieve besparingscalculator.

Ook overstappen?

Neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvende inventarisatie en besparingsberekening aan te vragen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00