Menu

Inbouw bewegingssensor | Infrarood | 7,6cm | Wit

Artikelnummer: LLA-191054
Bruggeman Luc
28-05-2024 Correcte levering en communicatie, degelijk materiaal.
Danny koster
28-05-2024 Goede service!...En betaalbaar.
Productinformatie
Productinformatie

Inbouw sensor - Infrarood (IR) - Wit

Deze IR Bewegingsmelder kunt u gemakkelijk inbouwen in uw plafond. Door de sensor wordt uw verlichting automatisch ingesteld bij aanwezigheid. Door de sensor zal de lamp enkel inschakelen bij aanwezigheid van een persoon, hierdoor zal de verlichting niet onnodig branden en bespaart u nog meer energie.

De sensor ziet wanneer het dag en nacht is, hierdoor is de sensor ook geschikt voor donkere plekken in uw woning. Hierbij werkt de schakelfunctie infrarood detectie gelijktijdig. Dit betekend dat de sensor zichzelf inschakelt zodra een persoon de ruimte betreedt.

De inbouw bewegingsmelder is gemakkelijk te plaatsen in uw plafond. De sensor beschikt over 2 klemveren waardoor u de sensor gemakkelijk monteert in het daarvoor bestemde gat in het plafond.

De sensor heeft een diameter van 76 mm en heeft een detectiehoek van 360 graden. Het wordt aangeraden om de sensor te installeren op een hoogte tussen de 2,2 en 4 meter. Op de sensor kan een maximaal wattage van 300 Watt aan LED verlichting aangesloten worden.

Verder is de infrarood bewegingsmelder makkelijk en naar wens in te stellen door de stelschroeven aan de onderkant van de sensor. Door middel van een schroevendraaier kunt u de instellingen wijzigen. De functies van deze sensor zijn als volgt:

  • (SENS): Draai aan het knopje om de detectieafstand in te stellen van (min) 3 meter tot (max) 8 meter.
  • (TIJD): Draai aan het knopje om de tijd in te stellen, dit houdt in na hoeveel tijd de sensor het licht weer uitschakelen.  Dit is instelbaar van (min) 10 seconden na detectie tot (max) 7 min na detectie. (uiteraard blijft de verlichting die aangesloten is op de sensor branden zolang er detectie is).
  • (LUX): Draai aan het knopje om de gevoeligheid van het licht aan te passen, de lamp kunt u instellen van een gevoeligheid van 10 Lux tot 2000 Lux. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de sensor in het donker extra gevoelig is voor beweging.

 

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.1 kg
Afmeting 76 x 76 x 65
Aansluiting Netstroom
Aantal aders 3
Voltage 220-240V
Bediening Via sensoren
Materiaal behuizing ABS
Kleur behuizing Wit
Garantie 2 jaar
Waterdichtheid Niet waterdicht
IP waarde IP22 - Druipwaterdicht
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Keurmerken CE
Verstelbaar Niet verstelbaar
Inbouw lengte 76 mm
Inbouw breedte 76 mm
Inbouw diepte 65mm
Montage Inbouwmontage
Minimaal Wattage 0.3 Watt
Maximaal Wattage 300 Watt
Detectiehoek 360 º
Detectieafstand 8 m
Bruggeman Luc
28-05-2024 Correcte levering en communicatie, degelijk materiaal.
Danny koster
28-05-2024 Goede service!...En betaalbaar.