Menu

Opbouw LED aanwezigheidssensor / sensor | Wit

Artikelnummer: LLP-807115
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product
Productinformatie
Productinformatie

Opbouw LED aanwezigheidssensor / sensor | Wit

Ontdek onze hoogwaardige opbouw aanwezigheidssensor, ontworpen om uw verlichting efficiënt te beheren door deze alleen te activeren wanneer er mensen aanwezig zijn. Deze sensor is een ideale oplossing voor energiebesparing in gangen, kantoren en woonruimtes, en biedt een gemakkelijke en handsfree manier om verlichting te reguleren.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Geavanceerde Microwave Technologie: Maakt gebruik van 24GHz elektromagnetische golven om nauwkeurig menselijke aanwezigheid te detecteren, inclusief subtiele ademhalingsbewegingen binnen een bereik van 3 meter.
  • Automatisering voor Comfort en Veiligheid: Zorgt voor continue verlichting zolang er personen in de ruimte zijn, en schakelt de lampen uit zodra deze leeg is, wat zowel energie bespaart als de veiligheid verhoogt.
  • Aanpasbare Verlichtingsinstellingen: Werkt zowel overdag als 's nachts, met een speciale instelling voor lage lichtomstandigheden (onder 3 LUX), ideaal voor diverse omgevingslichtcondities.
  • Flexibele Vertragingsopties: Stel de tijd dat de verlichting aan blijft na detectie van de laatste beweging in, met aanpassingen mogelijk van 10 seconden tot 12 minuten, om te voldoen aan diverse gebruiksvoorkeuren.

Deze aanwezigheidssensor combineert geavanceerde detectietechnologie met een praktisch ontwerp, waardoor het een onopvallende, maar effectieve toevoeging is aan elke ruimte. Implementeer onze sensor voor een slimmere en duurzamere verlichtingsoplossing in elk modern huis of kantoor.

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.81 kg
Afmeting 85 x 85 x 2.0
Voltage 110-240V
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Soort Sensor Bewegingsmelder
Kleur behuizing Wit
Materiaal behuizing Kunststof
Stralingshoek 180°
Energie label A+
Waterdichtheid Niet waterdicht
Garantie 2 jaar
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product