Menu

ION LED slave dimmer | Universeel | 0.3-200W | Fase afsnijding

Artikelnummer: LLION-90.400.020
Paul Miechels
20-03-2023 Vragen worden snel en goed beantwoord en de levering was snel en goe.
Rob Leuering
20-03-2023 Mooie prijzen
Productinformatie
Productinformatie

Universele ION LED dimmer | Slave | 0.3-200W | Fase afsnijding

Slave LED Dimmer, Let op: deze is alleen te gebruiken in combinatie met de Master LED Dimmer van ION Industries.

De Master-Slave LED Dimmer is de eerste dimmer zonder extra bedrading. Het is de eerste hoteldimmer met schakeling die stand-alone kan werken, maar ook in combinatie met meerdere 0.3-200 Watt Slave Dimmers (tot wel 5 stuks). Deze LED Dimmer slave is de eerste dimmer zonder NUL-draad. Vóór de ontwikkeling van deze dimmer was het alleen mogelijk om een dimmer te koppelen met diverse aan- en uitschakelaars of door het trekken van extra bedrading.

Deze Universele LED Dimmer is geschikt voor 95% van alle LED verlichting en werkt uiteraard perfect met onze eigen LED lampen, maar ook met merken zoals Gira, Busch-Jaeger, IKEA en Philips en nog veel meer. Deze LED dimmer 0.3-200W moet een minimaal vermogen hebben van 0.3 watt, dit betekent dat u met deze dimmer al één lamp kunt dimmen. Vaak ligt het minimale vermogen bij andere dimmers hoger. Het maximale vermogen wat u op deze LED dimmer kunt aansluiten is 200 watt.

Wat deze dimmer zo uniek maakt, naast de hotelschakeling, is onder andere het geruisloze dimmen, stabiel dimmen bij laag wattage en het instellen van de dimmer op zowel hoog als laag licht niveau.

Product eigenschappen

  • Overbelasting beveiliging: Ja
  • Aantal wattage: 0.3-200 Watt
  • Verfijnd afstellen: Ja, u kunt deze dimmer verfijnd afstellen met de stelschroef

Overbelasting beveiliging

Deze Universele LED dimmer 3-200W is bestand tegen overbelasting, bijvoorbeeld wanneer u te veel wattage op één dimmer aansluit. Bij overbelasting onderbreekt de LED dimmer dit en reset zichzelf weer. Daarmee is de dimmer extra veilig.

Maximaal wattage

Het minimale wattage bij deze LED Dimmer is 0.3 Watt. Het maximale wattage wat deze dimmer aan kan is 200 watt. Hier dient u op te letten bij het aansluiten van de LED lampen.

Verfijnd afstellen

Deze dimmer dimt eenvoudig van 0 tot 100% en kan verfijnd afgesteld worden met de stelschroef op de LED dimmer. De stelschroef heeft u nodig wanneer een LED lamp knippert bij het dimmen, dit kunt u met de stelschroef verhelpen om hem op de juiste stand af te stellen.

Montage Ion LED dimmer

Installeer de dimmer volgens het schema (laatste afbeelding). Het is mogelijk vijf Slave dimmers aan te sluiten op één Master dimmer. Sluit uw schakeldraad aan op de aansluiting met het stroomteken (). Sluit u uw stroomdraad aan op het linker L-teken. Om de dimmer te gebruiken in een wisselschakeling sluit u het schakeldraad van de schakelaar aan op de rechter L-aansluiting.

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.2 kg
Afmeting 71 x 71 x 25
Aansluiting Netstroom
Aantal aders Geen
Voltage 220-240V
Voltage uit 220-240V
Bediening Dimmer
Dimtechniek Fase afsnijding
Materiaal behuizing Aluminium
Kleur behuizing Blauw
Garantie 3 jaar
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Power Factor Geen
Energie label A+
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Keurmerken CE, RoHs
Montage Inbouwmontage
Toepassingen Indoor
Inbouw lengte 71mm
Inbouw breedte 71mm
Inbouw diepte 25mm
Minimaal Wattage 0.3 Watt
Maximaal Wattage 200 Watt
CRI Geen
Paul Miechels
20-03-2023 Vragen worden snel en goed beantwoord en de levering was snel en goe.
Rob Leuering
20-03-2023 Mooie prijzen