Menu

ION LED snoerdimmer | Universeel | 0.3-50W | Zwart

Artikelnummer: LLION-90.300.010
Heleen Vrohoff
23-09-2023 Goede service,afspraken goed nagekomen Top😜👍
john meesschaert
23-09-2023 Onmogelijk om lamp in houder te plaatsen , dus alles in de vuilbak
Productinformatie
Productinformatie

Universele ION LED snoerdimmer | 0.3-50W | Zwart | Fase-afsnijding

Deze LED snoerdimmer is een fase-afsnijding dimmer. Met deze LED snoer dimmer dimt u lampen met een (totaal) wattage tussen de 0.3-50 Watt eenvoudig terug. De snoerdimmer heeft een uniek design en is universeel te gebruiken. Tevens kunt u met deze dimmer ook gloei- en halogeenlampen dimmen, dit kan tot maximaal 50 Watt. Deze Universele LED Dimmer is geschikt voor 95% van alle LED verlichting en werkt uiteraard perfect met onze eigen LED lampen, maar ook met merken zoals IKEA, Osram, Philips en nog veel meer. Verder beschikt de snoerdimmer over een minimale en maximale dim instelling, zo dimt u altijd tot de gewenste lichtsterkte terug. Hiermee voorkomt u ook dat uw lampen gaan flikkeren.

De snoer dimmer wordt zonder snoer geleverd en past op vrijwel elke voedingskabel. De LED Snoer dimmer beschikt over 3 knoppen: één knop waarmee u de lampen in- en uitschakelt, één knop waarmee u de lampen dimt en één knop waardoor u de lampen weer feller kunt laten branden. Hoe langer u de dim knop inhoudt, hoe verder de lampen terug zullen dimmen. Met deze snoerdimmer kunt u uw LED Lampen geruisloos dimmen. De snoerdimmer werkt al vanaf een wattage van 0.3 Watt, u kunt hier dus ook zonder problemen één lampje mee dimmen.

Product eigenschappen

  • Overbelasting beveiliging: Ja
  • Wattage: 0.3-50 Watt
  • Verfijnd afstellen: Ja, u kunt deze dimmer verfijnd afstellen door middel van de instelmogelijkheden

Overbelasting beveiliging

Deze Universele LED dimmer 3-50W is bestand tegen overbelasting, wanneer u te veel wattage aan LED lampen op één dimmer aansluit zorgt dit niet voor kortsluiting. Bij overbelasting onderbreekt de LED dimmer dit en reset zichzelf weer. Daarmee is de dimmer ook nog eens extra veilig.

Aantal wattage

Het minimale wattage bij deze LED dimmer is 0.3watt. Het maximale wattage wat deze dimmer aan kan is 50 watt. Hier dient u op te letten bij het aansluiten van de lampen. Deze dimmer dimt eenvoudig van 0 tot 100% en kan verfijnd afgesteld worden met de instelmogelijkheden op de LED dimmer. Deze mogelijkheid heeft u nodig wanneer een LED lamp knippert bij het dimmen, zo kunt u de dimmer op de juiste stand afstellen.

Montage Ion LED dimmer

De installatie is erg eenvoudig. U monteert deze LED snoer dimmer op een voedingskabel op de plaats waar u wilt. U kunt de snoer dimmer ook eenvoudig tussen het snoer van een bestaande vloer- of tafellamp installeren.

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.1 kg
Afmeting 95 x 28 x 22
Aansluiting Netstroom
Aantal aders Geen
Voltage 220-240V
Voltage uit 220-240V
Bediening Dimmer
Dimtechniek Fase afsnijding
Materiaal behuizing Roestvaststaal (RVS)
Kleur behuizing Zwart
Garantie 3 jaar
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Power Factor Geen
Energie label A+
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Keurmerken CE, RoHs
Montage Overig
Toepassingen Indoor
Inbouw lengte 95mm
Inbouw breedte 28 mm
Inbouw diepte 22mm
Minimaal Wattage 0.3 Watt
Maximaal Wattage 50 Watt
CRI Geen