Menu

Ion Tast/Druk LED Dimmer | 0.3 - 200 Watt | Neventoestel

Artikelnummer: LLION-90.100.071
Addy
24-05-2024 Snelle levering, top.
Claudia de Wolff
24-05-2024 Bestelling kwam snel maar er bleek onduidelijkheid over de bundel gekochte LED...
Productinformatie
Productinformatie

Dimmer Touch/Druk -  Fase aansnijding en fase afsnijding - Neventoestel

De LED Tastdimmer Neventoestel is hét model om de Tastdimmer in een hotelschakeling te gebruiken. Het toestel kent een zeer eenvoudige installatie en hoeft verder niet ingesteld te worden. Deze dimmer kent namelijk exact dezelfde instellingen als de LED Tastdimmer 200 Watt en is alleen compatibel met de bijbehorende tastknoppen.

Let op: deze dimmer is enkel te gebruiken in combinatie met de LED Tastdimmer 200 Watt. Wanneer u met deze dimmer een hotelschakeling wilt creëren heeft u beide dimmers nodig.

Deze dimmer zorgt voor een luxe manier om spots en andere LED verlichting te dimmen. Met deze ION Industries LED tast dimmer is het mogelijk om door middel van een vingerdruk de verlichting te dimmen. Daarnaast kan deze dimmer ook zijn lichtstand onthouden. De LED Tastdimmer 0.3-200 Watt is ideaal voor het dimmen middels een Soft Touch bediening.

Het voordeel van dit type dimmers is dat deze voor een strakke afwerking zorgen. Door de mooie touch knoppen (niet standaard bijgeleverd) steekt de knop niet meer ver uit de muur zoals bij andere LED Dimmers. De tastdimmer kan afgewerkt worden met onze tastdimmer knoppen. Dit zijn zeer mooie en strakke knoppen welke elke woning een luxe uitstraling geven.

Deze handige Touch LED Dimmer kunt u zowel in de muur als bij de lamp installeren. U kunt de dimmer op de gewenste plek in uw woning monteren. Dit zorgt ervoor dat de dimmer een veelzijdige toevoeging is die u op verschillende locaties kunt gebruiken. Via de knop kunt u één of meerdere lampen bedienen en dimmen. De dimmer heeft alle functies onder één knop, u kunt de lampen aan-en uit schakelen en dimmen. Verder is de dimmer geschikt voor zowel fase aansnijding als fase afsnijding en wordt de dimmer gevoed met 230 volt - 50/60 hertz. De dimmer detecteert automatisch of u een verlichting werkend met fase afsnijding of aansnijding gebruikt.

Het maximale vermogen van de dimmer is 200 Watt aan LED. De dimmer heeft een minimaal vermogen van 0.3 watt nodig, dit betekent dat u deze dimmer al met één lamp kunt dimmen. Tevens dimt hij eenvoudig van 0 tot 100%. De dimmer heeft een lengte van 7,1 cm, een breedte van 7,1 cm en een diepte van 2,3 cm. De dimmer wordt exclusief knop geleverd.

De dimmer kan gebruikt worden in combinatie met al onze LED lampen, ook kunt u de dimmer met de volgende merken combineren:

  • Ikea
  • Philips
  • Calex
  • Osram
  • Megaman
  • Bailys
Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.3 kg
Afmeting 71 x 71 x 23
Vermogen 200 Watt
Voltage 220-240V
Branduren 50.000 uur
IP waarde IP22 - Druipwaterdicht
Montage Inbouwmontage
Bediening Draai/drukknop
Dimtechniek Fase afsnijding, Fase aansnijding
Energie label A+
Garantie 3 jaar
Keurmerken CE, RoHs, TüV
Aantal in omdoos 1
Dimbaar Dimbaar
Waterdichtheid Niet waterdicht
Aansluiting Netstroom
Aantal wippen 1
Aantal in verpakking 1
Inbouw diepte 23mm
Geschikt voor Binnen gebruik
Minimaal Wattage 0.3 Watt
Maximaal Wattage 200 Watt
Kleur behuizing Blauw
Addy
24-05-2024 Snelle levering, top.
Claudia de Wolff
24-05-2024 Bestelling kwam snel maar er bleek onduidelijkheid over de bundel gekochte LED...