LED High Bay

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Product Stralingshoek
Dimbaar
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Product Stralingshoek
Dimbaar

Toont alle 14 resultaten

LED High bay verlichting kopen?

LED High bays zijn LED lampen die voornamelijk gebruikt worden in hoge ruimtes. Door de hoge lichtopbrengst (uitgedrukt in lumen) die een LED high bay uitstraalt, is de LED High bay uitermate geschikt voor ruimtes van 5 tot 15 meter hoog. Door de verschillende stralingshoeken van 60, 90, 110 en 120 graden heeft u altijd de gewenste lichtsterkte op de juiste plekken. Door zijn water en stof dichte behuizing van IP65 zijn de high bays ook in stoffige en vochtige productieruimtes inzetbaar.

Deze lampen vervangen traditionele gasontladingslampen. Door het vervangen van gasontladingslampen door High bay lampen bespaard u niet alleen op uw energiekosten. De vervangingskosten zullen ook vele malen lager zijn. De LED High bay lampen van LedLoket hebben een hoge levensduur van 50.000 branduren. Vergelijk dit maar eens met de branduren van uw huidige gasontladingslampen, deze zijn vele malen lager. Tevens bevatten high bay lampen geen UV of IR-straling en schadelijke stoffen zoals KWIK. Dit maakt een LED High bay milieuvriendelijk.

Deze led verlichting wordt vaak geplaatst in magazijnen, hoge hallen, maneges, stationshallen en loodsen.

Hoe kies ik een LED high bay met de juiste lichtopbrengst?

De lichtopbrengst van verlichting wordt uitgedrukt in lumen. Bij het plaatsen van een LED high bay gaat het er om dat u de juiste hoeveelheid lumen (lichtopbrengst) op de grond over houd. De hoeveelheid lummen uw LED high bay nodig heeft is dus afhankelijk van de hoogte waarop de high bay geplaatst wordt. Bij plaatsing op 5 tot 6 meter hoog adviseren we de onderstaande high bays:

Voor ruimtes hoger dan 6 meter adviseren wij de onderstaande LED high bay lampen:

Voor plaatsing van LED High bay lampen op nog grotere hoogte adviseren we u de onderstaande LED high bay verlichting:

Door hoogwaardige kwaliteit LED chips van Phillips in combinatie met de beste LED drivers van MEANWELL hebben al onze LED High bay lampen een garantie van maar liefst 5JAAR!!

Welke stralingshoek / lichthoek heb ik nodig?

De stralingshoek van een LED High bay die u nodig heeft is afhankelijk van in welke ruimte deze high bay lamp geplaatst wordt. De hoogte van de ruimte speelt hierin de grootste rol. Het is ook deels afhankelijk van de breedte.

Bij een lagere ruimtes 5 – 7 meter adviseren we om een stralingshoek van 110-120 graden te kiezen. Bij een een ruimte van 8 – 9 meter adviseren we om een om een stralingshoek van 90 graden te kiezen. Bij een ruimte van 9 meter of hoger adviseren om een stralingshoek van 60 graden te kiezen.

Meer informatie LED High Bay lampen

Heeft u meer informatie nodig over het kiezen van de juiste LED high bay lamp? Neem dan vrijblijvend contact op met LedLoket. Onze medewerkers helpen u graag.