Menu

Inbouw LED aanwezigheidssensor | IP54 | Wit

Artikelnummer: LLP-807108
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product
Productinformatie
Productinformatie

Inbouw LED bewegingsmelder / sensor IP54 | Wit

Ontdek onze geavanceerde inbouw aanwezigheidssensor die verlichting optimaliseert en energieverbruik vermindert. Deze slimme sensor activeert de verlichting alleen wanneer er personen aanwezig zijn, waardoor hij ideaal is voor gebruik in gangen, kantoren, en woonruimtes. Geniet van een gemakkelijke en handsfree verlichtingsoplossing die automatisering, comfort, veiligheid en energiebesparing biedt.

Hoogtepunten van het Product:

  • Geavanceerde Technologie: Gebruikt een microwave sensor met 24GHz hoogfrequente elektromagnetische golven om menselijke aanwezigheid te detecteren door subtiele ademhalingsbewegingen.
  • Intelligente Verlichtingsregeling: De lampen blijven aan zolang er mensen aanwezig zijn. Zodra er geen beweging meer is, worden de lampen automatisch uitgeschakeld, wat bijdraagt aan aanzienlijke energiebesparingen.
  • Aanpasbare Gevoeligheid: Werkzaam in verschillende lichtomstandigheden, van volledige daglicht (zonnetje-icoon) tot omgevingen met minder dan 3 LUX licht. Perfect voor zowel overdag als 's nachts gebruik.
  • Flexibele Detectiezone: Detecteert beweging binnen een bereik van maximaal 4,5 meter, met een directe respons op beweging binnen 3 meter om de verlichting continu aan te houden.
  • Verstelbare Uitschakelvertraging: Gebruikers kunnen de tijd dat het licht aan blijft na detectie van de laatste beweging aanpassen, met opties van 10 seconden tot 12 minuten, om zo te voldoen aan verschillende gebruiksbehoeften.

Deze sensor combineert praktische functies met modern design, waardoor hij een onopvallende, maar krachtige toevoeging is aan elke ruimte. Installeer onze sensor voor een intelligente verlichtingsoplossing die comfort verhoogt terwijl het energieverbruik verlaagt.

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.12 kg
Afmeting 85 x 34 x 7.0
Voltage 110-240V
IP waarde IP54 - Spatwaterdicht
Soort Sensor Bewegingsmelder
Kleur behuizing Wit
Materiaal behuizing Kunststof
Stralingshoek 180°
Energie label A+
Waterdichtheid Druip/Spatwaterdicht
Garantie 2 jaar
Hennie Grootelaar
13-07-2024 Ik was tevreden met de snelle bezorging
Iris
13-07-2024 Goede levering, mooi product