LED Lampen E14 kleine fitting

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Filament
Dimbaar
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Filament
Dimbaar

Resultaat 1–16 van de 55 resultaten wordt getoond

E14 LED Lamp

Wat is nu eigenlijk de betekenis van LED E14 lampen? E14 staat voor de diameter van de fitting. Deze is 14mm tot 17mm, en wordt in de volksmond vaak “kleine fitting” genoemd. E14 LED lampen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Welke vorm bij u past is afhankelijk van in welke ruimte of armatuur u de E14 LED lamp plaatst.

LED E14 lampen zijn onder andere verkrijgbaar als kaarslampen, deze komen vaak voor in kroonluchters, hiervoor heeft u namelijk in de meeste gevallen een E14 LED lamp met een kleine fitting nodig. In een standaard armatuur met een smalle kap past een LED E14 kogel lamp beter. Ook zijn E14 LED lampen dimbaar verkrijgbaar. Daarnaast zijn alle E14 lampen met een matte afwerking of als LED E14 filament lamp verkrijgbaar.

Voordelen LED E14 Lampen

Door zijn lange levensduur, hoge lichtopbrengst en laag energieverbruik resulteert dit in een energiebesparing tot wel 90%. U heeft de E14 lampen LED vaak al binnen één jaar terug verdient! Het vervangen van een LED E14 lamp is zeer eenvoudig. U kunt uw huidige “oude” kaarslamp of kogellamp één op één vervangen met de LED lamp E14 variant. Een aanpassing aan het armatuur is niet nodig, beide lampen hebben namelijk een kleine fitting. Alle LED E14 verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurentemperaturen / lichtkleuren.  Voor meer informatie bekijk ons artikel: “Kleurtemperatuur (kelvin) en lichtkleur”

Soorten LED lampen

Bent u in plaats van LED lamp met kleine fitting op zoek naar een LED lamp met een grotere fitting of een LED spotje? LedLoket levert ook E27 LED lampen (diameter van 27mm, grote fitting) en LED GU10 spots in diverse afmetingen en lichtkleuren.

Meer informatie E14 LED lampen

Voor meer informatie over E14 LED lampen, neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00