LED Noodverlichting inbouwspot | 2 Watt | 5000K – Daglicht wit

Artikelnummer: LLP-684861

43,95 Incl. BTW
36,32excl. BTW

Vergelijken

Thuis in 2 à 3 werkdagen

Grote hoeveelheid nodig?

Femke van den Helder

23-01-2021

Snelle levering en goed product

Lucien Van Boven

18-01-2021

Snel geleverd, kwaliteit goed

Bekijk alle reviews

Beschrijving

Deze LED noodverlichting inbouw spot heeft een vermogen van 2 watt en beschikt over een hoge lichtopbrengst van 200 lumen. Deze inbouwspot dient als noodverlichting wanneer er stroomuitval toe treed zal deze inbouwspot zichzelf inschakelen door de ingebouwde accu. Zo kunt u toch veilig de weg naar de uitgang van het gebouw vinden.

Deze LED noodverlichting inbouwspot dient continu van stroom voorzien te worden, zo laad de 3,7V 2600 mAh Lithium accu continu bij. Wanneer de spot herkend dat hij geen spanning meer krijgt (dus tijdens een stroomuitval), dan zal deze zichzelf inschakelen en heeft een brandduur van 3 uur. Deze noodverlichting is net zoals al onze andere noodverlichtingsarmaturen voorzien van alle Europese normen en keurmerken die nodig zijn.

Deze inbouw spot wordt voornamelijk gebruikt in gangen, kantoren, trappenhuizen, wc’s enzovoort. De lamp is erg eenvoudig te installeren door de Plug & Play, plaats de inbouw spot in het daarvoor geschikte gat en vervolgens klemt de spot zichzelf in het gat door de klemveren. Sluit vervolgens de spot aan op het netstroom en het werkt.

Met het oranje knopje kunt u de nood inbouwspots testen of de accu’s nog goed zijn, brand het lampje groen dan is de accu nog goed. Mocht het lampje rood gaan branden dan is de accu aan vervanging toe.

  • Zaagmaat: Ø90mm
  • Buitenmaat: Ø110mm
  • Diepte: 110mm

Extra informatie

Lichtkleur

5000K
Vermogen

2 Watt

Voltage

Lichtkleur

Lumen

Kleur Behuizing

Wit

Type batterij

Materiaal Behuizing

Branduren nood

Inbouw Afmetingen

LED Noodverlichting inbouwspot | 2 Watt | 5000K – Daglicht wit
43,95 Incl. BTW
36,32excl. BTW