LED Panelen

Filter Producten
Prijs.
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Filament
Dimbaar
Fitting
Kleur Behuizing
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Filament
Dimbaar
Fitting

Resultaat 1–16 van de 78 resultaten wordt getoond

LED panelen kopen?

Een LED paneel is een dunne plafondplaat die in bestaande systeemplafonds geplaatst kan worden. Ze zijn één op één te vervangen met de huidige plafond armaturen. Een LED paneel heeft verschillende voordelen. De lichtverdeling is zeer goed. Hierdoor is het niet hinderlijk om in de lamp te kijken. LED Panelen zijn in tegenstelling tot “oude plafond armaturen” glad en dicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk stof vrij en schoon te houden.  Het installeren van een LED paneel is zeer eenvoudig, een technische achtergrond is niet nodig. LED panelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De meest voorkomende afmetingen zijn 60x60cm en 120x30cm.

Lichtopbrengst & Kleurtemperaturen LED panelen


De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in lumen. Hoe hoger het aantal lumen van een lamp, hoe hoger de lichtsterkte / lichtopbrengst van een lamp is.

Onze LED panelen beschikken over een lichtopbrengst van 100 lumen per watt of meer. Dit resulteert in een  hoge lichtopbrengst, en dus een hoge efficiëntie. Hierdoor komen onze LED panelen in aanmerking voor de energie investeringsaftrek (EIA). Deze subsidie wordt gegeven door de overheid.

De lichtkleur / kleurtemperatuur van een LED paneel wordt uitgedrukt in de eenheid Kelvin (K). Onze LED panelen zijn in drie verschillende kleurtemperaturen verkrijgbaar: 3000K – warm wit, 4000K – naturel wit en 6000K – Daglicht wit. De meest gekozen lichtkleur is 4000K – Naturel wit. Vind de lichtkleur die bij u past in ons artikel: “Kleurtemperatuur (kelvin) en lichtkleur”

Besparen met LED panelen:


Oude systeemplafond verlichting wordt vaak vervangen door LED panelen omdat er veel energie bespaard kan worden. Ook de levensduur van een LED paneel speelt een grote rol. Deze is vele malen hoger dan van uw huidige plafond armatuur. LED panelen hebben maar liefst een levensduur van 50.000  branduren. Dit houdt in dat ze tot wel 15 jaar mee gaan.

Tevens zijn onze LED panelen 100% flikkervrij. Er zijn LED panelen die op een hoog tempo knipperen. Hier is men zich vaak niet van bewust, het is moeilijk waar te nemen. Wanneer een persoon hier voor een langdurige periode aan blootgesteld wordt kan dit een vermoeiend effect hebben.
Geen systeemplafond?

LED panelen zijn op maat gemaakt voor een systeemplafond. Geen systeem plafond en toch gebruik willen maken van LED panelen? Dit is mogelijk door een opbouwframe of ophangkabel.

Voordelen LED panelen:

  1. Hogere lichtopbrengst
  2. Minder stroomverbruik
  3. Snel terug verdient
  4. Eenvoudige installatie
  5. Subsidie mogelijk: energie investeringsaftrek (EIA)
  6. Modern design
  7. Beter stof vrij te houden dan een “oud plafond armatuur”

Meer informatie over LED Panelen

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste LED paneel.