Menu

LED Plafondlamp LUNAR | 16 watt | Wit | Incl. sensor | IP65 - 4000K

Artikelnummer: LLL-470584
Patrick
19-05-2024 Snelle levering
Susanne Zandvliet
18-05-2024 Snelle levering, goede kwaliteit lamp.
Productinformatie
Productinformatie

LED Plafondlamp LUNAR | 16 watt | Wit | Met dimbare sensor | Standby licht van 20%  | IP65 | 4000K

is een ideale oplossing voor het verlichten van doorgangen en trappenhuizen in kantoren, hotels, scholen, meer gezinsgebouwen, maar ook in diverse soorten magazijnen en particuliere gebouwen, waar we armaturen met bewegingssensor nodig hebben zodat we U hoeft niet op zoek naar een schakelaar, maar verlicht automatisch uw weg of ingang.

Belangrijk is dat badkamers op openbare plaatsen en trapingangen van appartementen de perfecte plek zijn om deze armatuur te installeren. Dankzij de "Stand-by 20%"-functie zal het licht, wanneer we even stoppen met bewegen, niet volledig uitgaan, maar dimmen tot 20%, wat ons zal helpen de noodzakelijke activiteiten uit te voeren of vrij te wachten tot de deur opengaat , zonder dat we in een oogwenk met onze armen in de richting van de sensor hoeven te zwaaien, wat vaak gebeurt als de lampen verkeerd zijn ingesteld. Een bijkomend voordeel dat de geldigheid van het gebruik van de armatuur in toiletten bevestigt, is de garantie van IP65-waterdichtheid voor de gehele armatuur, wat betekent dat deze kan worden gebruikt in omstandigheden met verhoogde luchtvochtigheid.

Een uiterst belangrijk kenmerk is de gemakkelijke en snelle montage en demontage, dit is de moeite waard om op te letten omdat we alleen de montagebeugel aan het plafond of de muur schroeven en de kabels aansluiten met snelkoppelingen, waarna we de plafondlamp op de beugel plaatsen. Voor de demontage zijn er echter twee knoppen die de hendel ontgrendelen.

Basisparameters die belangrijk zijn vanuit het oogpunt van het doel van de gebouwen en de plaatsen waar ze zullen worden geïnstalleerd:

- IP65 - zeer hoge stof- en waterbestendigheid, waarbij 6 de hoogste mate van bescherming betekent tegen toegang tot gevaarlijke delen met een draad en bescherming tegen het fijnste stof, en 5 betekent bescherming tegen een waterstroom van 12,5 l/min die op de behuizing van alle kanten. Dankzij deze weerstand kan het armatuur vrij worden gebruikt in timmerwerkplaatsen en andere industriële installaties met hoge blootstelling aan stof en hoge luchtvochtigheid.

- IK10 is een markering met de hoogste mechanische sterkte, de zogenaamde Vandaalbestendigheid betekent weerstand tegen een impact van 20J. Dit is een uiterst belangrijke parameter in industriële gebouwen en trappenhuizen, waar het risico bestaat dat het armatuur met een steen wordt geraakt of dat het door een zwaar voorwerp wordt gegrepen.

- PF>0,9 is de hoogste arbeidsfactor van lampen met ingebouwde regelapparatuur, het is een maatstaf voor het gebruik van elektrische energie (actief vermogen) door het apparaat in verhouding tot de energie die eraan wordt geleverd (schijnbaar vermogen). Het bepaalt welk deel van de energie die uit het netwerk wordt gehaald, effectief door een bepaald apparaat zal worden gebruikt. Als een circuitelement deze coëfficiënt kleiner dan één heeft, hebben we te maken met energie die is geabsorbeerd maar niet gebruikt (reactief vermogen), die wordt omgezet in ongunstige verschijnselen, bijvoorbeeld warmteafgifte.

- GEELVRIJ - de lampenkap is gemaakt van niet-vergelend polycarbonaat, bestand tegen UV-stralen.

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

4000K
Gewicht: 0.4 kg
Afmeting 26.5 x 26.5 x 5
Aansluiting Netstroom
Aantal aders 3
Aantal in omdoos 1
Aantal lichtpunten 1
Bediening Via sensoren
Branduren 50.000 uur
Dimbaar Niet dimbaar
Dimtechniek Niet dimbaar
Energie label E
Waterdichtheid Waterdicht
IP waarde IP65 - Spuitwaterdicht
Garantie 5 jaar
Aantal in verpakking 1
CRI >80ra
Keurmerken CE
Inclusief lichtbron Ja, ingebouwd
Geschikt voor Binnen en buiten gebruik
Lichtkleur 4000K - Naturel wit (840)
Lichtkleuren Naturel wit (3700k - 4500k)
Lumen 1360 lm
Materiaal behuizing Polycarbonaat (PC)
Montage Opbouw
Stijl Modern
Stralingshoek 120°
Vorm Rond
Voltage 230V
Toepassingen Indoor Outdoor
Vermogen 16 Watt
Kleur behuizing Wit
Vervangingswattage Geen
Fitting Geen
Verstelbaar Niet verstelbaar
Montage Plaat Lengte 265 mm
Montage Plaat Breedte 265 mm
Montage Plaat Hoogte 40 mm
Power Factor >0.9
Patrick
19-05-2024 Snelle levering
Susanne Zandvliet
18-05-2024 Snelle levering, goede kwaliteit lamp.