LED G9 Spots

Producten Filteren
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Dimbaar
Kleur
Filter products Showing all 9 results
Prijs
Wattage
Lichtkleur Filter

Toont alle 9 resultaten

LED G9 spots kopen?

G9 spots worden voornamelijk gebruikt in kleine / smalle armaturen, wandlampjes of bureaulampjes. De LED G9 spot is hier uitermate geschikt voor, de spot heeft namelijk de vorm van een compacte capsule. Desondanks heeft deze toch een hoge lichtopbrengst. Met de LED variant bespaart u op uw energiekosten. Een 2,5W LED G9 spot vervangt een 25W G9 halogeen spot.

LED G9 spotjes werken op 230V (netstroom). Hierdoor zijn uw huidige halogeen G9 spots één op één te vervangen door LED G9 spots. Hiervoor hoeft u uw huidige armatuur niet aan te passen. U kunt direct genieten van het mooie licht en de besparing op de energiekosten.

De G9 spot heeft zijn naam te danken aan de 2 stroomaansluitingen (pinnetjes) die 9mm uit elkaar staan. Ze zijn in verschillende wattages en lichtkleuren te verkrijgen. De meest voorkomende lichtkleur is warm wit. Dit komt doordat deze spotjes vaak in huizen, woonkamers of een andere sfeervolle omgeving gebruikt worden. De sfeervolle lichtkleur (3000K – warm wit) is daarvoor de meest geschikte lichtkleur. Tevens zijn onze G9 spots ook in een dimbare variant te verkrijgen. De G9 spots zijn door middel van een LED wanddimmer te dimmen. Verder hoeft u geen extra spullen aan te schaffen.

Advies & Vragen


Voor vragen of advies bij het aanschaffen van een LED G9 spotje kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit is mogelijk via E-mail, Telefonisch of per LIVE chat. LedLoket helpt u graag verder.