Menu

LED Strip 50 meter | 5050/60 | 220-230V | RGB | Incl. afstandsbediening

Artikelnummer: LLA-184568-50M
Ellis Ides
25-01-2022 snelle service
Maja Vossers
25-01-2022 Gewoon goed
Productinformatie
Productinformatie

Deze mooie LED strip RGB heeft een lengte van 50 meter en kunt u rechtstreeks aansluiten op het netstroom met de meegeleverde 220-240V adapter MET AFSTANDSBEDIENING. Hierdoor wordt het verlichten van lange lengtes geen probleem. Deze RGB LED lichtslang is Plug & Play, hierdoor is het aansluiten van de LED strip heel erg eenvoudig. De LED Strip RGB is op lengte te knippen om de 100 cm, het overige deel van de LED Strip wat u af knipt kunt u weer gebruiken, hiervoor heeft u wel een extra RGB Adapter 220V voor nodig. Er wordt standaard één 220-230 volt RGB adapter met afstandsbediening en eind kapje meegeleverd. Deze LED Strip is zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken door zijn spat waterdichte behuizing met een IP-waarde van IP65. Dit is van belang wanneer u rondom uw woning een gezellige sfeer wilt creëren.

Deze LED lichtslang RGB beschikt over 7 verschillende lichtkleuren, namelijk, rood, oranje, paars, blauw , groen , geel en 6000K – Daglicht wit. Zo kunt u gemakkelijk elke ruimte in de gewenste sfeer omtoveren. De kleuren veranderd u met de RGB afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Ook zijn er geprogrammeerde standen zodat de RGB LED strip automatisch langzaam of snel van kleuren laat veranderden.

De LED strip beschikt over 60 SMD's (LED’s) per meter. Deze LED strip beschikt NIET over een plakrand, voor bevestiging heeft u 5050 LED Strip CLIPS nodig. Uiteraard kunt u de LED strip wel met lijm / kit vastplakken aan de gewenste oppervlakte en heeft u dus geen LED Strip clips nodig.

  • Wattage per meter: 7W per meter
  • Lengte LED Strip: 50 METER
  • Dimbaar: JA (met de afstandsbediening)
  • LEDs per meter: 60 LEDs per meter
  • Lumen per meter: 300 lumen.
  • Levensduur: 20.000 uur
  • IP-waarde: IP65 - waterdicht (geschikt voor binnen en buiten gebruik)
  • Stralingshoek: 120 graden
  • P.F. >0,95

Hoe sluit ik een LED strip aan?

Voor het aansluiten van een LED Strip heeft u meerdere onderdelen nodig. Wilt u voorzien zijn van alle benodigdheden? Bestel dan een bundel en u bent van alles voorzien.

Aansluitschema 220V RGB Led Strips

Het aansluiten van een RGB Led Strip gaat volgens hetzelfde principe als het aansluiten van een standaard Led Strip. Echter bevinden zich in een RGB Led strip 4 kabels in plaats van 2. Bij deze kabel krijgt u ook een connector waarmee u de Led Strip en de adapter aan elkaar kunt koppelen. Omdat de Led Strip over 4 kabels beschikt, heeft de connector ook 4 pinnen. Vervolgens kunt u de adapter aan Led Strip koppelen, hiervoor moet u goed naar de Led Strip kijken. Wanneer u helemaal aan het uiteinde kijkt ziet u 3 letters staan. Dit is van boven naar onder, de letter B, de letter R en de letter G.

Wanneer u naar de adapter kijkt beschikt deze over 4 draden in verschillende kleuren. Deze zijn groen, blauw, rood en zwart. U moet de adapter zo koppelen. Dat de zwarte draad zich aan de onderkant bevindt en dus gelijk loopt met de letter G. Draait u de adapter om en sluit u hem dan aan op de Led Strip, gaat deze niet branden. Het is dus belangrijk om de goede kleur aan de juiste letter te koppelen. Vervolgens kunt u de adapter in het stopcontact steken en kunt u de Led Strip bedienen. U kunt dit ook vinden in onderstaand aansluitschema.

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

Gewicht: 5.25 kg
Voltage 200-240V
Energie label A+
Lichtkleur RGB
Lichtkleuren RGB
Lumen 300 Lumen per Meter
Branduren 20.000 uur
Dimtechniek Dimbaar (optioneel)
Stralingshoek 120°
Frequentie 50-60Hz
CRI >80ra
Materiaal behuizing Kunststof
IP waarde IP65 - Spuitwaterdicht
Aantal lichtpunten 60 LED's/meter
Vermogen 7 Watt per Meter
Ellis Ides
25-01-2022 snelle service
Maja Vossers
25-01-2022 Gewoon goed