Menu

LED Strip NEON Dimbaar | 50 meter | IP65 | Plug and Play | RGB

Artikelnummer: LLO-4589-50
Geert Verlinden
30-11-2022 Goede sevice
RB Zuurendonk
30-11-2022 Voor Led producten ga je naar Ledloket
Productinformatie
Productinformatie

Dimbare LED Strip NEON | 50 meter | IP65 | Plug and Play | RGB

Licht is gelijkmatig verdeeld over de strip en wordt egaal verspreid. Door de flexibiliteit van deze LED strip NEON is hij geschikt voor vele toepassingen. Vanwege de IP-waarde van IP65 (waterdicht) is deze NEON strip zowel buiten al binnen geschikt. Eenvoudig om de 1 meter op maat te knippen en te monteren. Ook dankzij de RGB functie kunt u elke gewenste kleur instellen. Deze LED Strip NEON is de ideale vervanger voor uw oude traditionele lichtslangen. Ze worden voornamelijk voor de volgende doeleinden gebruikt. Zwembaden, gevelverlichting gebouwen, boten (IP65), Tuinen, Winkelcentra’s, Ziekenhuizen, Tunnels, etc.

Deze complete LED strip van 50 meter kunt u rechtstreeks aansluiten op 220-230 volt (lichtnet / netstroom), waardoor het verlichten van lange lengtes geen enkel probleem is. De LED lichtslang is volledig Plug & Play en daardoor is de installatie erg eenvoudig. Er wordt standaard één 220-230 volt adapter en eindkapje meegeleverd. De Plug & Play LED strip is om de 100cm in te korten en wanneer u de LED strip gaat inkorten en het overige gedeelte weer wilt gebruiken, dan dient u een extra 220V adapter aan te schaffen. Deze LED Strip is niet per 30cm of 50cm in te korten.

Product eigenschappen LED strip neon dimbaar

  • Dimbaar: Ja, deze LED strip is dimbaar (met normale 220V dimmer).
  • LEDs per meter: Deze LED strip beschikt over 120 LED's per meter. Dit betekend dat de LED lichtslang beschikt over een goede lichtspreiding.
  • Lichtopbrengst: Deze LED strip beschikt over 500 lumen per meter, dit is een zeer hoge lichtopbrengst.
  • Levensduur: De LED strip beschikt over een zeer lange levensduur namelijk 25.000 uur.
  • IP-waarde: Deze LED strip heeft een IP-waarde van IP65 (waterdicht), hiermee is deze geschikt voor binnen en buiten gebruik. Bijvoorbeeld ook voor zwembaden, overkappingen etc.
  • Plug and Play: Deze LED strip wordt compleet geleverd met een eurostekker, hierdoor kunt u de LED lichtslang snel en gemakkelijk monteren.
  • Inkortbaar: De LED strip kunt u per meter (1oocm) knippen, dus niet per 30 of 50 centimeter. Knip de LED strip op de aangegeven knipstrook.

Dimbaar

Onze LED strip is standaard dimbaar echter dient hiervoor wel een aparte dimmer aangeschaft te worden. Vervolgens kunt u genieten van uw gedimde LED Strip!

LED's per meter

Deze LED Strip beschikt over 120 hoogwaardige LED's per meter. Deze zorgen voor een perfecte lichtverdeling in uw ruimte waar u uw LED Strip heeft gemonteerd. De LED Strip beschikt over een prachtige lichtspreiding. Van deze LED lichtslang heeft u jarenlang plezier.

Lichtopbrengst

Deze LED Strip beschikt over een lichtopbrengst van 500 Lumen per meter. Doordat de LED Strip beschikt over hoogwaardige LED's beschikt deze over een hoge lichtopbrengst.

Levensduur

De LED Strip heeft een levensduur van 25.000 uur. Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw product. Verder geeft LedLoket een garantie van maar liefst 2 jaar over deze LED Strip.

IP-waarde

De complete LED Lichtslang beschikt over een IP-waarde van IP65. Dit houdt in dat de LED Strip compleet water- en stofdicht is. Hiermee kunt u deze overal plaatsen, zowel in uw woning als daarbuiten. Verder is de LED Strip ook geschikt als zwembadverlichting, slaapkamerverlichting of badkamerverlichting. Wilt u de  LED strips buiten of in een vochtige ruimte installeren? Zorg er dan voor dat de connectie van de netvoeding met de LED strip dicht wordt gelijmd met kit of met lijm. Dit is enkel nodig wanneer de LED Strip op een vochtige plek gemonteerd wordt.

Plug and Play

Deze handige LED Strip is Plug & Play. Hierdoor heeft u geen extra materialen of gereedschappen nodig. De LED strip wordt inclusief de juiste voeding geleverd waardoor u deze direct in uw woning kunt aansluiten. Geen gedoe met overige accessoires en hulpmiddelen.

Inkortbaar

De LED Strip kunt u gemakkelijk per meter inkorten. Hierdoor kunt u deze op de gewenste maat knippen. Heeft u bijvoorbeeld een LED Strip nodig van 7 meter? Dat is bij deze LED Strip geen probleem! Zorg dat u de LED Strip afknipt op de aangegeven lijnen. Vervolgens kunt u het eindstuk van de LED Strip weer plaatsen. Indien u het product op een vochtige plek plaatst is het van belang dat u het eindstuk afkit/afplakt.

Montage LED Strip

Deze complete LED strip wordt geleverd met handige adapter. Wij adviseren u ook om montageclips te bestellen wanneer u de LED lichtslang op een wand, plafond of paal wilt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos de montage doorloopt.  Heeft u nog extra uitleg nodig bij het monteren van een LED Strip? Voor het aansluiten van een LED Strip adviseren om u het artikel "hoe sluit in LED strips aan" te lezen.

 

 

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

Afmeting 50000
Vermogen 8.5 Watt/meter
Voltage 220-240V
Lichtkleur RGB
Lumen 500 Lumen
IP waarde IP65 - Spuitwaterdicht
Toepassingen Indoor, Outdoor
Kleur behuizing Wit
Materiaal behuizing Siliconen
Stralingshoek 120°
Garantie 3 jaar
Aantal in verpakking 1
Keurmerken CE, RoHs
Aantal in omdoos 1
Aansluiting Exclusief stekker, Netstroom
Aantal aders 4
Vervangingswattage 640 Watt
Bediening Afstandsbediening
Dimbaar Optioneel
Dimtechniek Dimbaar (optioneel)
Branduren 25.000 uur
Power Factor >0.5
CRI >80ra
Energie label A
Vorm Rechthoek
Aantal lichtpunten 120 LED's/meter
Lengte 50 Meter