LED Strips

Producten Filteren
Prijs
Voltage
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Lengte
Dimbaar
IP-waarde
Producten Filteren
Prijs
Voltage
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Lengte
Dimbaar
IP-waarde

Wat zijn LED strips?

LED Strips zijn gemakkelijk te installeren en geeft hiermee iedereen de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met LED verlichting. LED strips zijn voor veel ruimtes geschikt. U kunt ze gebruiken in en rondom uw woning, denk hierbij aan het verlichten van kasten of kamers. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt in grote gangen (bijvoorbeeld van hotels) of in winkel etalages. LED strip rollen zijn erg populair en de mogelijkheden zijn eindeloos. 

LED strips doorkoppelen of inkorten?

LED Strips worden geleverd in de vorm van rollen, deze zijn verkrijgbaar en verschillende lengtes. Bij LedLoket zijn er LED strip rollen van 5, 10, 20 en 50 meter verkrijgbaar. LED strips kunt u echter aan elkaar doorkoppelen (vaak door middel van een verbindingsstekker) waardoor u elke gewenste lengte kunt creëren. 

Wilt u de LED strip inkorten? Dit kunt u doen door de LED strip door te knippen. Dit kan bij de meeste LED strips om de 100cm. Deze kunt u door middel van een eindkapje waterdicht maken en vervolgens met de 220-230 volt adapter op netstroom aansluiten. Deze worden standaard met de LED strip rollen meegeleverd. Wanneer u het overige gedeelte weer wilt gebruiken, dient u een extra 220-230 volt adapter aan te schaffen. 

 

Mocht u vragen of advies nodig hebben over een LED strip, vraag het ons gerust. We helpen u graag verder.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00