LED Strips

Producten Filteren
Prijs
Voltage
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Lengte
Dimbaar
IP-waarde
Producten Filteren
Prijs
Voltage
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Lengte
Dimbaar
IP-waarde

LED-strips kopen?

LED-strips zijn populair, en wij snappen wel waarom. Ze zijn sfeervol, praktisch en veelzijdig! Bij LedLoket vindt u een uitgebreid assortiment LED-lichtsnoeren in uiteenlopende lengtes en kleuren. Zo vindt u altijd het LED-snoer dat bij uw wensen past! Kunt u niet wachten totdat u uw nieuwe lichtsnoer in huis heeft? Dat hoeft dankzij onze supersnelle levering ook niet! Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen in huis. Vanaf 75,- euro is de bezorging helemaal gratis. Ontdek alle mogelijkheden en bekijk onze collectie LED-strips!

Wat zijn LED strips?

LED-strips – ook wel LED-(licht)snoer of LED-lichtstrip genoemd – zijn lange lichtsnoeren met daarin vele kleine LED-lampjes achter elkaar, gemeten in het aantal SMD’s per meter. Hoe meer SMD’s per meter, hoe kleiner de afstand tussen de losse LED’jes. De meeste LED-strips beschikken over 30, 60 of 120 SMD’s per meter.

LED-snoeren zijn gemakkelijk te installeren. U kunt ze gebruiken in en rondom uw woning, bijvoorbeeld voor het verlichten van kasten, trappen, de keuken, badkamer of slaapkamer. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt in grote gangen (bijvoorbeeld van hotels) of in winkeletalages, en zijn de flexibele LED-strips ook handig in de auto. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze collectie LED-lichtsnoeren

LedLoket heeft LED-strips in diverse kleuren, soorten. Veelgezochte soorten zijn bijvoorbeeld LED-strips in warm wit, gekleurde LED-strips met RGB (rood, groen, blauw) en slimme ofwel smart LED-strips die via een afstandsbediening of app bediend kunnen worden. In ons assortiment hebben dit allemaal en meer, zoals:

  • Multicolour LED-strips RBG en RGBW(W)
  • LED-strip wit
  • LED-strip warm wit
  • Neon LED-strips
  • LED-strips 12 Volt
  • Slimme LED-strips

De strips worden geleverd in de vorm van LED-striprollen, verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bij ons vindt u onder andere de volgende lengtes:

  • LED-strips 5 meter
  • LED-strips 10 meter
  • LED-strips 20 meter
  • LED-strips 50 meter

Op zoek naar een lichtsnoer voor buiten?

Gaat u de LED-strip buiten gebruiken, dan kunt u het beste kiezen voor onze waterdichte LED-strips met een passende IP-waarde, zoals IP23, IP43 (beide regen- en sproeiwaterdicht) of zelfs IP68 (drukwaterdicht). U kunt eenvoudig filteren op de gewenste IP-waardes in ons filtermenu links. Weet u niet welk snoer het beste bij uw wensen past, of heeft u andere vragen? Live chat gerust met één van onze medewerkers voor persoonlijk advies, of neem vrijblijvend contact met ons op.

LED-snoer doorkoppelen of inkorten?

Wilt u een extra lange LED-lichtstrip? U kunt de lichtsnoeren aan elkaar doorkoppelen (vaak door middel van een verbindingsstekker), waardoor u elke gewenste lengte kunt creëren. Wilt u de LED-strip inkorten? Dit kunt u eenvoudig doen door hem door te knippen. Dit kan bij de meeste LED-strips om de 100cm.

Het afgeknipte LED-lichtsnoer kunt u door middel van een eindkapje waterdicht maken en vervolgens met de 220-230 Volt adapter op netstroom aansluiten. Deze worden standaard met de LED-strips meegeleverd. Wanneer u het overige gedeelte weer wilt gebruiken, dient u een extra 220-230 Volt adapter aan te schaffen.

LED strips kopen? Eenvoudig online bij LedLoket

LED-lichtsnoeren bestelt u snel en gemakkelijk in onze webshop. U kunt rekenen op een hoge kwaliteit in al onze producten én onze klantenservice. Een veilige betaling (ook achteraf!), snelle levering en behulpzame medewerkers behoren standaard tot onze service. En is er iets niet in orde? Dan komen we er altijd samen uit. Bestel uw LED-strips vandaag nog en profiteer van alle voordelen!