LED Strip Neon

Producten Filteren
Prijs
Voltage
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Lengte
Dimbaar
IP-waarde
Producten Filteren
Prijs
Voltage
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Dimbaar
IP-waarde

Toont alle 15 resultaten

Wat zijn LED neon strips?

LED Neon Strips zijn gemakkelijk te installeren en geeft hiermee iedereen de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met LED verlichting. Het licht is bij deze rollen gelijkmatig verdeeld en wordt egaal verspreid.

Alle verkrijgbare Neon Strip rollen hebben een IP-waarde van IP68 (waterdicht) en is voor zowel buiten al binnen geschikt. LED Neon strips zijn voor veel doeleinden geschikt. Denk hierbij aan het verlichten van zwembaden, gevels van gebouwen, boten (IP68), voertuigen (24V), tuinen, winkelcentra’s, ziekenhuizen of tunnels. LED Neon strip rollen zijn erg populair en de mogelijkheden zijn eindeloos.

LED Neon strips inkorten?

LED Strips worden geleverd in de vorm van rollen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bij LedLoket zijn er Neon LED strip rollen van 5 en 10 meter verkrijgbaar.

Wilt u de LED strip inkorten? Dit kunt u doen door de LED strip door te knippen. Dit kan bij de meeste Neon LED Strips om de 3cm. Deze kunt u vervolgens door middel van een eindkapje waterdicht maken en met de adapter op netstroom aansluiten.

Extra informatie Neon LED Strips

Wanneer u een Neon strip gaat bestellen heeft u de keuze uit verschillende lichtkleuren. Dit zijn de volgende:

  • 3000K – Warm wit
  • 4000K – Naturel wit
  • 6000K – Daglicht wit
  • Rood
  • Blauw
  • Groen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00