LED Batten Armaturen

Producten Filteren
Prijs
Lengte
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Materiaal
Dimbaar
Producten Filteren
Prijs
Lengte
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Materiaal
Dimbaar

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

LED batten armaturen

Een LED batten armatuur is een armatuur inclusief lichtbron. Het armatuur en de lichtbron zijn dan niet van elkaar te scheiden. Anders gezegd, het is een armatuur met een vast ingebouwde lamp. Een LED batten is een vervanger van traditionele / conventionele TL armaturen met TL buis. Ze zijn in diverse afmetingen en lichtkleuren verkrijgbaar. Een LED batten armatuur kunt u één op één vervangen met uw traditionele armaturen. En is zeer eenvoudig rechtstreeks aan te sluiten op het netstroom. U hoeft dus GEEN aparte LED TL lamp aan te schaffen.

LED Batten armaturen hebben een slank design omdat de lamp / lichtbron er in verwerkt zit. Bekijk hiervoor onze categorie LED T5 geïntegreerde armaturen. Deze armaturen zijn smal van design en worden vaak gebruikt onder bijvoorbeeld keukenkastjes.  Ook worden ze vaak geplaatst in magazijnen, schuren etc. Het is ook erg eenvoudig om LED batten armaturen / T5 geïntegreerde armaturen aan elkaar door te doorkoppelen. Er hoeft maar één armatuur aangesloten te worden op het netstroom. De rest van de batten armaturen kunt hierachter doorkoppel. Zo creëert u als ware één lange lichtlijn.

De lichtbron van een LED batten armatuur of  T5 geïntegreerde armaturen zijn NIET uitwisselbaar. Wanneer deze defect is dient u het gehele armatuur te vervangen. Door de lange levensduur van de LED Batten armatuur zal dit niet vaak voorkomen. De LED batten armatuur of T5 geïntegreerde armaturen zijn vaak niet duurder dan een LED TL buis. En het vervangen van een defecte TL buis of een defecte batten armatuur neemt beide niet veel tijd in beslag.

LED Batten met Noodaccu & Sensor:

LedLoket levert LED batten armaturen met noodaccu of sensor. Een LED batten armatuur met noodaccu zorgt voor licht wanneer de stroom uit valt. En met de LED batten armatuur met sensor bespaart u extra op uw energiekosten. Het armatuur brand namelijk niet onnodig, maar alleen wanneer er daadwerkelijk iemand aanwezig is.

Voordelen LED Batten:

  • Lange levensduur (25.000 – 50.000 uur)
  • Makkelijk installeren (Plug & play , rechtstreeks aan te sluiten op het netstroom)
  • Slank design (makkelijk ergens achter weg te werken)
  • Geïntegreerde lichtbron (U hoeft geen aparte lamp aan te schaffen)
  • Gemakkelijk door te koppelen (Één keer aansluiten op netstroom, rest is eenvoudig door te koppelen)
  • Grote energie besparing (16-18W batten armaturen / T5 geïntegreerde armatuur vervangt een 36W conventionele TL buis, besparing van maarliefst 65%)
  • Leverbaar met NOODACCU of SENSOR (bij LED TL armaturen niet het geval).
  • Niet gemaakt van glas, maar van kunststof, Plastic en Aluminium (breekt niet snel wanneer er iemand tegen aan stoot)
  • Voorschakelapparaten en starters zijn niet meer nodig (Dit zijn stroomvreters die ook nog kapot kunnen gaan)

Vragen & Advies:

Voor vragen of advies over batten armaturen of T5 geïntegreerde armaturen kunt u per live chat, e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. LedLoket helpt u graag bij het kiezen van de juiste lamp.

Bestellen & leveren:

Bij LedLoket bent u verzekerd van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. We leveren uit eigen voorraad en kunnen daardoor de producten snel leveren. Ruim 90% van de bestelde producten heeft u als klant de volgende dag in huis. Tevens kunt u bij ons veilig met de verschillende betaalmiddelen betalen. LedLoket staat voor uitstekende service en garantie voorwaarden. Bij eventuele problemen (bijv. schade of defect) staan we altijd voor u klaar!