LED T5 Geïntegreerde armaturen

Producten Filteren
Prijs
Lengte
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Materiaal
Dimbaar
Bediening
Producten Filteren
Prijs
Lengte
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Materiaal
Dimbaar
Bediening

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

LED T5 armaturen

LED T5 armaturen geïntegreerd zijn armaturen met een geïntegreerde lichtbron. De LED lamp is dus geïntegreerd in het armatuur waardoor er GEEN tl buis bij het armatuur gekocht hoeft te worden. Een LED T5 armatuur geïntegreerd is een uitstekende vervanger voor traditionele T5 verlichting. Door zijn hoge lichtopbrengst in combinatie met een laag stroomverbruik bespaart u al snel 50% op uw energiekosten. Daarnaast is de levensduur van een LED T5 armatuur vele malen hoger.

LED T5 armaturen geïntegreerd zijn gemakkelijk te installeren, u kunt ze rechtstreeks op het netstroom aansluiten. Door middel van een koppelstuk zijn de LED T5 armaturen gemakkelijk achter elkaar te koppelen. Zo ontstaat er als het ware één lange ononderbroken lamp / licht lijn. Het bevestigingsmateriaal bestaat uit:  Ophang clips, voedingskabel en koppelstuk. Deze bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd.

De kleurentemperatuur van verlichting wordt uitgedrukt in de eenheid Kelvin (K). Onze LED T5 armaturen geïntegreerd zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurentemperaturen: 2800K – Warm wit , 4500K – Naturel wit en 6000K – Daglicht wit. Vind de lichtkleur die bij u past in ons artikel: “Kleurtemperatuur (kelvin) en lichtkleur”

LED T5 armaturen zijn door het slanke moderne design geschikt voor onder andere: Keukens, Magazijn, Schuren, Werkplaatsen en showrooms.

Mocht u al T5 TL armaturen hebben, dan kunt u eventueel ook kiezen voor een LED T5 TL buis.

Voordelen LED T5 armaturen

  1. Eenvoudige installatie
  2. Slank design voor smalle/lage ruimtes. (bijvoorbeeld onder een keukenkastje)
  3. Geïntegreerde lamp
  4. Energie besparen
  5. Lange levensduur
  6. Plug & Play
  7. Gemakkelijk om meerdere armaturen achter elkaar te koppelen
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00