Menu

Mi-Light | Triac draadloze LED dimmer | 300W | Fase afsnijding

Artikelnummer: LLP-TRI-C1
Luc Desaever
27-09-2023 Correcte service
Tom Ummels
27-09-2023 Geleverd zoals geadverteerd, goede kwaliteit.
Productinformatie
Productinformatie

Mi-Light | Draadloze Triac LED dimmer | 300W | Fase afsnijding

Met deze inbouw TRIAC draadloze Dimmer kunt u samen met een draadloze afstandsbediening de 220-240V LED verlichting draadloos dimmen. Deze draadloze LED dimmer is een fase afsnijding dimmer die wordt gevoed met 100-240 volt - 50/60 Hertz. Deze dimmer is geschikt voor 95% van alle LED verlichting en werkt uiteraard perfect met onze eigen LED lampen. Deze LED dimmer dimt eenvoudig van 0 tot 100%. De dimstand van uw lampen wordt opgeslagen in de dimmer, als u uw lampen uit- en inschakelt gaan de lampen op de laatste ingestelde stand branden.

Wanneer u meerdere lampen samen (en op afstand) wilt dimmen is dat met deze afstandsbediening mogelijk. Wanneer u meerdere van deze draadloze dimmers aansluit voor bijvoorbeeld: Keuken, kamer, berging, slaapkamer. Dan kunt u de ruimtes samen dimmen met één handige afstandsbediening. Het maximale vermogen wat u aan kunt sluiten op deze draadloze LED dimmer is 300 Watt. 

Ook is het formaat van deze draadloze dimmer erg klein, u kunt hem dus gemakkelijk in een montageplaat van hanglamp verwerken om deze hanglamp of achter een schakelaar of tussen de voeding die naar uw tuinverlichting loopt zodat u zelfs de tuinverlichting draadloos kunt dimmen. De dimmer moet wel vochtvrij worden geplaatst, de dimmer is niet waterbestendig. 

Het werkt samen met de bijbehorende draadloze afstandsbediening heel erg fijn. Dit is dé nieuwe manier van het dimmen van LED verlichting.

Product eigenschappen

  • Verbindingsmethode: 2,4 GHz
  • keurmerken: CE en RoHs
  • Maximaal bereik: 30 meter

Verbindingsmethode

Deze LED dimmer kunt u verbinden met de afstandsbediening via 2,4GHz.

Keurmerken

Deze draadloze beschikt over de hedendaagse keurmerken zoals CE en RoHs. Daarom beschikt deze dimmer over een garantie van maar liefst twee jaar.

Maximaal bereik

Het maximaal bereik van van deze draadloze LED dimmer is dertig meter

Montage Draadloze dimmer

U kunt de dimmer rechtstreeks op netstroom (220 Volt) aansluiten. U sluit de stroomdraden aan op de input van de dimmer. Op de output plaatst u de stroomdraden die naar uw verlichting lopen. U heeft de L1 en NC enkel nodig wanneer u gebruik maakt van een pushdimmer.

Specificaties
Specificaties
Gewicht: 0.1 kg
Afmeting 5.0 x 5.0 x 2.0
Aansluiting Netstroom
Aantal aders Geen
Voltage 100-240V
Voltage uit 220-240V
Bediening Dimmer
Dimtechniek Fase afsnijding
Materiaal behuizing Kunststof
Kleur behuizing Wit
Garantie 3 jaar
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Power Factor Geen
Energie label A+
Aantal in verpakking 1
Aantal in omdoos 1
Keurmerken CE, RoHs
Montage Inbouwmontage
Toepassingen Indoor
Inbouw lengte 45mm
Inbouw breedte 49mm
Inbouw diepte 25mm
Minimaal Wattage 3 Watt
Maximaal Wattage 300 Watt
CRI Geen