Menu

Noodunit / Noodaccu voor LED TL verlichting

Artikelnummer: LLP-EL36-T
Erik Huiskes
25-09-2021 Super snelle levering
Frans Dommelen
24-09-2021 Levering volgens voorwaarden en zeer snel.
Productinformatie
Productinformatie

Deze noodunit / noodaccu kunt u aansluiten op LED TL verlichting. Door deze noodunit krijgen uw lampen extra functionaliteit als noodverlichting. Wanneer uw lampen worden aangesloten op deze noodaccu zullen de lampen minimaal nog 3 uur blijven branden bij een stroomuitval. Dit is meer dan genoeg om een gebouw te verlaten of te ontruimen en voldoet dus ook aan de Europese normering. De noodaccu's komt u veel tegen in overheidsgebouwen of ziekenhuizen waar het van belang is dat zelfs na de stroomuitval het licht blijft werken.

Deze universele noodunit is te gebruiken voor alle T8 en T5 buizen. De noodunit heeft een output van 3.8 – 5.7 VDC en een maximaal belastbaar vermogen van 80 Watt. In noodfunctie geeft de unit een vermogen van 4W. De led driver wordt samen met het armatuur via de voor gemonteerde connector in de led armatuur aangesloten, de fase voor noodstroom wordt rechtstreeks op de noodunit aangesloten.

De voeding voor de led driver blijft intact. Als het armatuur is aangesloten op de netspanning brandt een groen indicatieledje, zodra de netspanning uitvalt schakelt het armatuur over op de accu en gaat de power led branden.

3 jaar garantie op de elektronica, 1 jaar op de accu.

Specificaties
Specificaties
Voltage 220-240V
Kleur behuizing Wit
Type Accu NiCd
Branduren nood 3
Erik Huiskes
25-09-2021 Super snelle levering
Frans Dommelen
24-09-2021 Levering volgens voorwaarden en zeer snel.