Over LedLoket

LedLoket

LedLoket is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf uit Denekamp. Wij willen u adviseren en inspireren om de overstap naar LED verlichting te maken. Wij dromen namelijk van een groenere toekomst voor iedereen. Op dit moment ligt onze focus nog op LED verlichting. In de toekomst willen wij u kunnen helpen met de overstap naar een breder scala van milieuvriendelijk en energiezuinige mogelijkheden.

Goede Kwaliteit

Bij LedLoket hechten we zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze LED verlichting. Wij kijken dan ook zorgvuldig naar de kwaliteit die onze leveranciers leveren. Om deze reden komen onze producten dan ook niet van één leverancier, maar van meerdere leveranciers.

Lage Prijs

Naast kwalitatief goede LED verlichting willen wij u ook een goede prijs kunnen bieden. Wij houden daarom de markt en de verschillende leveranciers goed in de gaten. Daardoor kunnen wij u kwalitatief goede LED verlichting aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. U krijgt bij ons dus zeker waar voor uw geld.

Top Service

Service staat bij LedLoket hoog in het vaandel. Wij streven om de overstap naar LED-verlichting zo moeiteloos, simple en snel mogelijk voor u te laten verlopen. U bent immers druk genoeg met uw eigen werk en leven. Wij kunnen alles voor u regelen, van advies te installatie. Als u blij bent met uw nieuwe LED-verlichting en onze service dan zijn pas wij tevreden . Wij zullen er dan ook alles aan doen om u als tevreden klant de deur uit te zien gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, informatie en hulp bij een overstap.

Ook overstappen?

Geïnteresseerd in wat onze service precies inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk om een gratis en vrijblijvende inventarisatie en besparingsberekening aan te vragen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00