LED Downlights

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Kleur
Behuizing
Dimbaar
IP-waarde
Vorm
Fitting
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Kleur
Behuizing
Dimbaar
IP-waarde
Vorm
Fitting

Resultaat 1–16 van de 84 resultaten wordt getoond

Waarom LED Downlights?

LED inbouw Downlights of LED opbouw Downlighters zijn dunne en moderne plafondlampen. LedLoket levert ze in diverse afmetingen en varianten. U kunt kiezen uit vierkante downlights of ronde downlights. Het installeren is erg eenvoudig door. Plaats de downlight, sluit hem vervolgens rechtstreeks aan op het netstroom. Druk op de schakelaar en de Downlight begint te branden. Het installeren is dus erg eenvoudig door de Plug & Play.

LED Downlights beschikken over een laag stroomverbruik in combinatie met een lange levensduur. Hierdoor bespaart u al snel 50% op uw energierekening. Tevens zijn downlighters modern, geven mooier en meer licht. Een LED Downlight wordt voornamelijk gebruikt in kantoorpanden, wachtruimtes, ziekenhuizen, winkelcentra, supermarkten etc.

Downlights geven een mooie lichtspreiding en geeft indirect licht, u wordt niet verblind als u in de lamp kijkt.

Lichtkleuren:

  • 3000K – Warm wit, wordt voornamelijk ingezet in huis, kantoren, wachtruimtes, winkels gebruikt.
  • 4000K – Naturel wit, wordt voornamelijk ingezet voor een kantoor, supermarkt, kapperszaak en overige werkplekken.

LedLoket levert uitsluitend merken van goede kwaliteit. In combinatie met de beste materialen en LED drivers geven we daarom maar liefst 5 JAAR garantie op onze LED Downlights.

Verschillende soorten LED Downlights

LED Downlight verlichting is verkrijgbaar als LED inbouw Downlight en als LED opbouw Downlight.

  • LED inbouw Downlight worden vaak ingebouwd in een systeemplafond. Zaag de juiste maat uit het systeemplafond. Plaats vervolgens de LED Downlight in het systeemplafond. Vervolgens wordt de plaat inclusief inbouw Downlight terug geplaatst in het systeemplafond en aangesloten op het netstroom.
  • LED opbouw Downlight: Deze downlight wordt opgebouwd op plafonds. Dit is mogelijk door middel van het bijgeleverde bevestigingsmateriaal. Een LED opbouw downlight kan aan vrijwel iedere oppervlakte bevestigd worden. Sluit de LED Downlight aan op het netstroom en de lamp werkt.

De LED Downlight lampen worden vaak besteld in combinatie met LED panelen. Hierdoor creëert u een eenheid in uw bedrijfsruimte.

Meer informatie LED Downlights

Voor meer informatie over LED in of opbouw Downlights kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.