Railspot Systemen

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Product Stralingshoek
Dimbaar
Kleur
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Product Stralingshoek
Dimbaar
Kleur

LED 3-Fase railverlichting & spanningsrails

LED railspots worden gebruikt door particulieren en bedrijven. Ze worden voornamelijk geplaatst in winkels, showrooms, restaurant etc. Met één stroompunt kan de lange 3-fase rails gevoed worden. Plaats de 3-fase railspots in de 3-fase rail. Vervolgens kan de railspots volledig naar wens worden ingesteld. Dit is mogelijk omdat de 3-fase railspot 360 graden draaibaar en 180 graden kantelbaar is. Hierdoor kunt u altijd een object op de gewenste manier belichten.

LED 3-fase railspots zijn niet alleen handig en mooi, maar verdienen zich ook erg snel terug. U bespaard al snel 60% op uw energiekosten als u overstapt naar LED rail spots.

LedLoket beschikt over een ruim aanbod 3-fase railspots met zwarte en witte behuizingen. Ook beschikken we over alle benodigdheden die nodig zijn voor een 3-fase rails. Zoals hoekstukken, T-stukken, voedingsconnector, interne connectoren etc. Ook dit is verkrijgbaar in de witte en zwarte kleur.

Wat betekend 3-fase

In 3-fase rails bevinden zich 4 koperen draden/contacten. Deze worden rechtstreeks gevoed door het netstroom (220-240V). De aarde van de 3fase rail is verwerkt in de rail zelf. De 4 koperdraden worden gebruikt om 3 keer de 230V (fase draad) en 1 keer de nuldraad aan te bieden. Hier komt dus de benaming 3fase spanningsrail vandaan.

Duurzaam

Het is algemeen bekend dat LED verlichting duurzaam is. Maar de 3-fase rails zijn uitermate duurzaam te noemen. In een 3 fase rail van meer dan 10 jaar oud kan alsnog een nieuwe LED 3-fase railspot geplaatst worden. Verwijder uw huidige energievreters en plaats vervolgens eenvoudig de nieuwe LED 3 fase railspots.

Voordeel

De naam 3-fase railspots verklapt zijn voordeel al. Ze beschikken namelijk over 3-fases welke apart van elkaar te schakelen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een winkel met een etalage, dan kunt u de etalage in de avond of nacht apart laten branden. Dit terwijl de “gewone” verlichting van de winkel uit is. Ook kunt u bijvoorbeeld op een zonnige dag, wanneer de etalage al voldoende belicht wordt, de railspots uitschakelen. Zo bespaart u ook nog eens extra energie.

Aandachtspunt installeren/plaatsen 3-fase railspots

Even een aandacht punt bij het installeren/plaatsen van de 3-fase railspots. De railspots kunnen maar op één manier in de 3-fase rails geplaatst worden. Dit is herkenbaar aan de inham en verhoging aan een kant van de rails. Het plaatsen van de LED railspot moet gemakkelijk gaan. Wanneer dit niet soepel gaat weet je dat het niet goed is. Door middel van geweld past het meestal wel. Maar dit is zeker niet goed voor de LED railspots en de 3-fase rails.

Wat heeft u allemaal nodig

Benodigdheden voor één railsysteem:

  1. 3-fase spanningsrails
  2. 3-fase railarmatuur / railspot
  3. Voedingsconnector
  4. Eindkapje

Benodigdheden wanneer u meerdere spanningsrails aan elkaar wilt doorkoppelen:

  1. 3-fase spanningsrails
  2. 3-fase railarmatuur / railspot
  3. Voedingsconnector (hier sluit u de netstroom op aan)
  4. Interne connector (zorgt er voor dat de stroomtoevoer doorloopt naar de volgende rails)
  5. L-vorm of T-vorm connector (als u een bocht wilt maken gebruikt u L-vorm connector en voor een aftakking naar link en naar rechts gebruikt u een T-vorm connector)
  6. Eindkapje (wanneer u klaar bent en niet meer verder wilt met het doorverbinden)

Vragen & Advies

Wanneer u vragen heeft over de 3-fase railverlichting of 3-fase LED spanningsrails dan helpen we u graag verder. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00