Straatlantaarns

Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Kleur
Behuizing
Dimbaar
IP-waarde
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Kleur
Behuizing
Dimbaar
IP-waarde

Toont alle 14 resultaten

LED Straatverlichting

Straatverlichting ofwel openbare verlichting is te vinden langs wegen en op andere plekken in openbare ruimtes, zoals parken of pleinen. In het donker is het van belang dat weggebruikers ruim op tijd gevaarlijke situaties in kunnen schatten. Bovendien zorgt een goede straatverlichting voor een veiligere gevoel. Straatlampen kenmerken zich door een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik.

Naast gemeenten en bedrijven zijn straatlampen ook geschikt voor particulieren die landelijk wonen en ‘veel’ ruimte om het huis hebben. LED straatlantaarns is een verzamelnaam voor alle krachtige lampen waarmee u grote oppervlakten kunt verlichten.

Welke LED straatlamp heeft u nodig?

Op het gebied van straatlampen heeft u de keuze uit verschillende wattages. Het is hierbij belangrijk om uzelf de vraag te stellen wat de praktische invulling van de straatverlichting is. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfspand of schuur continue verlichten? In dat geval is het verstandig om een niet al te sterke lamp te nemen. Neemt u bijvoorbeeld een straatlamp van 30 Watt? Hier kunt u al snel een oppervlakte van 15 bij 15 meter mee verlichten.

Terreinverlichting / verlichting ombouwen naar LED straatverlichting

Heeft u lantaarnpalen en zitten daar op dit moment gasontladingslampen of een TL versie in? Deze kunt u eenvoudig ombouwen naar LED.

In de meeste gevallen zijn de lantaarnpalen hol van binnen en loopt er een voedingskabel door de lantaarnpaal naar het armatuur. U kunt eenvoudig het oude armatuur losschroeven en de voedingskabel ontkoppelen. De nieuwe LED straatverlichting kunt u door middel van een waterdichte kabelverbinder aan de voedingskabel verbinden.

Het is belangrijk om bij de aanschaf van LED straatlampen op de buisdiameter te letten. Hiermee weet u of de nieuwe LED straatlamp op uw huidige buis past. Deze diameter wordt bij iedere LED straatlamp benoemd.

Lichtkleur LED straatverlichting

De meest gangbare lichtkleur voor straatverlichting is 6000K, dit is daglicht wit. Straatverlichting hangt vaak op een hogere plek, met een LED straatlamp in de kleur 6000K heeft u voldoende licht.

Advies

Voor vragen of advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u het de volgende dag al in huis!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00