Tuinspots

Filter Producten
Prijs.
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Filament
Dimbaar
Fitting
Kleur Behuizing
Filter Producten
Prijs
Wattage
Lichtkleur
Lumen
Branduren
Vorm
Filament
Dimbaar
Fitting

Resultaat 1–16 van de 25 resultaten wordt getoond

Buitenspots en tuinspots

Bent u op zoek naar nieuwe tuinspots? Wij hebben zeer ruim assortiment met scherp geprijsde tuinspots!

Tuinspots zijn uitermate geschikt voor het uitlichten en accentueren van plekken in uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld uw bomen, bloemperken, overkapping of struiken extra verlichten? Dit kunt u gemakkelijk doen met één van onze buitenspots. Natuurlijk zijn ze ook geschikt voor het verlichten van voetpaden en opritten.

Ook wanneer u in de avond nog gezellig in tuin wilt zetten zijn buitenspots geschikt. Tuinspots zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Voor iedere smaak en stijl is er een bijpassende tuinspot te verkrijgen. Tuinspots zijn te verkrijgen met losse spotjes of met een geïntegreerde LED lamp. Naast buitenspots bieden wij ook staande buitenlampen en buiten wandlampen aan.

Soorten buitenspots

Buitenspots zijn in verschillende varianten te verkrijgen, in ons assortiment vindt u onder andere:

Wandlampen: deze kunt u bijvoorbeeld aan uw schutting, carport of muur bevestigen. Wandlampen zijn zeer gemakkelijk te installeren en zorgen voor een mooie sfeer in uw tuin. Of u nu op zoek bent naar een zwarte, witte of grijze wandlamp, in elke kleur vindt u een gewenste wandlamp!

Grondspots met spies: een grondspot met spies is uitermate geschikt om lichte accenten in uw tuin aan te brengen. Dankzij een handige aardepin is de spot eenvoudig in de grond te plaatsen. Een grondspot met spies is zeer flexibel, u kunt hem eenvoudig en snel verplaatsen. Hiermee kunt u precies de gewenste oppervlaktes belichten.

Grond spots: deze spots plaatst u daadwerklijk in de grond. Het armatuur is super stevig, waardoor deze ruim een ton aan gewicht kunnen dragen. Grond spots zijn geschikt om tuinpaden, pleinen of opritten te verlichten. U kunt ze door middel van de voedingskabel in de grond plaatsen.

Hoeveel lichtbron heeft een buitenspot nodig?

Het verschilt per buitenspot welke lichtbron u nodig heeft. De meeste buitenspots beschikken over een gu10 fitting. LedLoket heeft een ruim assortiment aan GU10 spots waarmee u uw tuinspots helemaal af maakt!

Verder beschikken sommige buitenspots over een geïntegreerde LED lamp. Hier hoeft u dus geen aparte lichtbron bij aan te schaffen.

De IP-waarde van buitenspots

De meeste LED buitenspots hebben een beschermingsgraad van IP44. Deze IP waarde betekent dat de buitenspots beschermd zijn tegen voorwerpen groter dan één millimeter en tegen spatwater. Hiermee kunnen de buitenspots ook buiten in de regen hangen.

Hoe installeert u een buitenspot?

Heeft u uw buitenspot ontvangen en wilt u hem installeren? Hier heeft u de volgende gereedschappen voor nodig:

– Een striptang

– Een schroevendraaier

– Een schroefmachine

– Een spanningszoeker

– Pluggen en schroeven

– Een klopboormachine (eventueel, niet noodzakelijk)

Het stappenplan voor het aansluiten van de buitenspots: 

Stap 1: Controleer eerst altijd of de stroom uitgeschakeld is.

Stap 2: Test eventueel met een spanningszoeker of de spanning daadwerkelijk is uitgeschakeld.

Stap 3: Strip met een striptang de elektriciteitsdraden. De grondkabel/installatiekabel beschikt over een blauwe, bruine of zwarte en geel/groene draad. Strip tevens dezelfde kleur draden van de lamp ongeveer een halve centimeter.

Stap 4: Verbind dezelfde kleuren van de grondkabel/installatiekabel met dezelfde kleur draden van de buitenspot door middel van een kroonsteentje.

Stap 5: Test of de lamp goed is aangesloten door de stroom weer in te schakelen.

Stap 6: Bevestig de lamp op de juiste wijze aan uw muur of aan de schutting.