Menu

Vacature commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij een echte salestopper? De “Wolf of Wall Street” die we nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een van de leukste banen is in de sales, toch? Geen dag is namelijk hetzelfde. Als commercieel medewerker binnendienst bij LedLoket ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. En dat maakt het juist zo afwisselend! Het is altijd weer een verrassing wie de deur van de showroom opendoet of de telefoon opneemt.

Je krijgt bij ons de kans om met klanten te praten, relaties op te bouwen en de klant te voorzien van de juiste producten. Je laat bij iedere klant een onvergetelijke indruk achter, bij jou voelt elke klant zich namelijk écht geholpen. In deze functie heb je veel diverse taken en zelfstandigheid. Van offertes opstellen tot klanten helpen in onze showroom. Genoeg te doen!

En daar krijg je het volgende voor terug

  • Een werkweek van 32 of 40 uur per week en een contract voor een jaar. Klikt het? Dan mag je daarna natuurlijk blijven;
  • Een salaris van maximaal 3.000 euro per maand o.b.v. 40 per week;
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om ze bij te kopen;
  • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid
  • Een gezellige informele werksfeer
  • Een flinke personeelskorting om je huis of tuin te verlichten.

Dit ben jij

Je hebt een vlotte babbel, durft initiatief te nemen en hebt geen last van belangst. Zelfs het honderdste telefoontje neem jij vol enthousiasme op. Je stapt gemakkelijk op klanten af en knoopt een gesprek aan. Je bent altijd jouw klant een stapje voor, letterlijk en figuurlijk. Ook ben je technisch onderlegd. Als wij vragen of je een peertje wilt vervangen, loop je niet naar de fruitschaal maar pak je een lamp uit de showroom ;-).

Over jouw toekomstige werkgever

Bij LedLoket is iedereen hetzelfde. Een baas en ‘u’ daar doen wij niet aan. We werken samen aan de groei van het bedrijf. Stapje voor stapje worden we samen beter. Het team bestaat momenteel uit tien enthousiaste collega’s, waarvan vijf fulltimers en vijf parttimers. We zijn een hecht team die altijd voor elkaar klaarstaat. Resultaten worden met elkaar gedeeld, prestaties worden beloond en successen worden samen gevierd.

Lijkt je dit wat? Hup, solliciteren! We horen graag van jou.