Menu

Vacature Logistiek medewerker (8-24 uur)

vacature logistiek medewerker

Logistiek medewerker bij LedLoket

Vacature Logistiek Medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons magazijnteam te versterken!
Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken die essentieel zijn voor een soepel verlopend logistiek proces.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijke voor alle logistieke zaken omtrent het verwerken van de bestellingen. Ledloket is leverancier van ledverlichting en verstuurd pakketten naar zowel Nederlandse als Belgische klanten. Om dit op een goede manier te doen zijn er veel variërende taken die uitgevoerd moeten worden. Van orders picken en inpakken van bestellingen tot het verwerken van retouren en binnen boeken van voorraad. Dit doe je samen met een team van jonge, gezellige en fanatieke collega’s.

Orders Picken:
Als order picker ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig en efficiënt verzamelen van producten. Jouw zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat de juiste producten op tijd gereed zijn voor verzending. Dit doe je door gebruik te maken van onze scanners en in samenwerking met de collega’s in het magazijn.

Bestellingen inpakken:
Als inpakker ben jij de laatste schakel in ons proces voor verzending. Je zorgt ervoor dat de producten veilig en netjes worden verpakt, klaar om de klant te bereiken.

Bij boeken van voorraad:
Het bij boeken van voorraad is een essentiële taak om onze operaties soepel te laten verlopen. Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van de voorraad in ons systeem, zodat we altijd weten wat we op voorraad hebben en wat er besteld moet worden.

Verwerken van retouren:
Retouren verwerken is een onvermijdelijk onderdeel van ons bedrijf, en we zoeken iemand die dit proces effectief en efficiënt kan afhandelen. Jouw vermogen om retouren nauwkeurig te verwerken draagt bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Wat krijg je ervoor terug?

Een goed en marktconform salaris
Een werkweek tussen de 8 en 24 uur (exacte werkdagen zijn in samenspraak overeen te komen)
Je maakt deel uit van een zeer snelgroeiende organisatie met erg leuke collega’s
Veel gezellige vrijdag middag borrels

Interesse?

Neem dan contact op met Timo via +31 6 283 218 28, stuur een e-mail naar vacatures@ledloket.nl, of vul het contact formulier hieronder in:

Vacature logistiek medewerker