Menu

Vacature Performance Marketeer (32-40 uur)

Ben jij een gedreven marketingexpert met een scherp oog voor resultaten? Sta jij bekend om jouw vermogen om digitale strategieën te optimaliseren en te analyseren? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Performance Marketeer die ons team komt versterken en zich volledig zal richten op het optimaliseren van onze Search Engine Advertising (SEA), social media advertenties en marketplaces.

Ben je enthousiast? Laten we dat enthousiasme nog een tandje hoger tillen! Jij wordt onze expert in het beheren van Google en Bing advertenties. Zoekopdracht voor een lamp? Met jouw expertise staat LedLoket bovenaan in de zoekmachines. Jouw inspanningen zorgen niet alleen voor meer klikken, maar ook voor een grondige analyse van waarom mensen niet klikken, omdat we nieuwsgierig zijn waar die muis toch blijft hangen!

Wat ga je doen?

 • Beheren van SEA-campagnes: Je ontwikkelt en beheert verschillende SEA-strategieën om de zichtbaarheid en conversie te maximaliseren, gebruikmakend van platforms zoals Google Ads en Bing Ads. Je rapporteert de prestaties met behulp van tools zoals Google Analytics.
 • Social Media Advertising: Je creëert en optimaliseert advertentiecampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, waarbij je gebruik maakt van segmentatie en targeting om specifieke doelgroepen te bereiken.
 • Optimaliseren van marketplaces: Je verbetert de aanwezigheid en prestaties op verschillende online marktplaatsen zoals Amazon en bol.com, zowel organische als betaalde zoekresultaten.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding in Marketing, Communicatie of een vergelijkbare studierichting.
 • Minimaal drie jaar ervaring in SEA, social media advertising, en het beheer van marketplaces.
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met digitale advertentieplatforms en analytics-tools.
 • Sterke analytische vaardigheden en de capaciteit om data om te zetten in strategische actieplannen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een lekker salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een vooruitstrevend en groeiend bedrijf.
 • Een energiek team en een inspirerende werkomgeving.
 • Vrijdagmiddagborrels en soms ook domibo’s. 😉

Wie is LedLoket?

LedLoket is een bedrijf in de duurzame verlichtingsindustrie en we maken het leven een stuk lichter! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van innovatieve LED-verlichtingsoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Ons kantoor en magazijn bevinden zich in het gezellige Twentse Denekamp, waar we inmiddels al 6 jaar actief zijn. Ons hechte team van trouwe medewerkers zet zich elke dag vol enthousiasme in om onze klanten te voorzien van de beste producten en service. Bij LedLoket zijn we niet alleen trots op onze duurzame oplossingen, maar ook op de gezellige sfeer binnen ons team!

Sluit jij je aan bij ons gedreven team en help je ons verder te groeien? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@ledloket.nl. Word jij onze nieuwe Performance Marketeer? We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Foto in showroom personeel ledloket