Menu

Vloerlamp MAXY Glas 145.0cm Matt zwart | Semi Smoked E27 1-Lichts

Artikelnummer: LLG-15548S1
joost
22-06-2024 Snel geleverd, scherpe prijs en ziet er goede. Waliteit uit. Nu nog installeren...
Ad Rijnen
21-06-2024 1 led tl defect gebeld volgende dag een nieuwe afgegeven .Goede service
Productinformatie
Productinformatie

Deze vloerlamp, uitgevoerd in matzwart metaal met een rookkleurige glazen kap, is een prachtige toevoeging aan zowel moderne als traditionele interieurontwerpen. Met een diameter van 650 mm en een hoogte van 1450 mm, combineert deze lamp functionaliteit met esthetische aantrekkingskracht. De lamp is voorzien van een zwarte textielkabel van 1800 mm met een voetpedaal, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.

Hoogwaardige Materialen en Elegante Uitstraling:
Deze vloerlamp is vervaardigd uit duurzaam metaal en rookkleurig glas, wat niet alleen een lange levensduur verzekert, maar ook een elegante en subtiele lichtverdeling biedt. De matzwarte afwerking versterkt de moderne uitstraling, terwijl het rookkleurige glas een zachte, verspreide gloed toevoegt aan de omgeving.

Functioneel Ontwerp:
Dankzij het voetpedaal op de kabel kunt u de lamp gemakkelijk aan- en uitschakelen zonder te bukken, wat bijdraagt aan het comfort en de functionaliteit van de lamp. De substantiële maat en de vorm van de kap zorgen voor een brede lichtverspreiding, ideaal voor het verlichten van grotere ruimtes of als centraal verlichtingselement in een kamer.

Lichtbron:
Deze vloerlamp vereist een E27 60W lamp (niet inbegrepen), waardoor u de vrijheid heeft om de gewenste lichtintensiteit en het energieverbruik te kiezen die bij uw behoeften passen. Het is compatibel met LED-lampen, wat een optie biedt voor energiebesparing en efficiëntie.

Specificaties:

Diameter: 650 mm
Hoogte: 1450 mm
Kabellengte: 1800 mm
Materialen: Metaal, rookkleurig glas
Kleur: Zwart mat
Lichtbron: Geschikt voor 1x E27 60W 230V (niet inbegrepen)
Bediening: Voetpedaal in kabel
Deze vloerlamp is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische verlichtingsoplossing die zowel functionaliteit als een moderne esthetiek biedt. Het is perfect voor het toevoegen van een verfijnde touch aan uw woonruimte, kantoor, of elke omgeving die profiteert van zowel stijl als een effectieve verlichting.

Specificaties
Specificaties
Afmeting x 162
Vermogen 0 Watt, 0.3 Watt, 0.8 Watt, Afhankelijk van lichtbron, Geen, 0.5 Watt, 0.2 Watt, 0.4 Watt, 0.36 Watt, 0.1 Watt, Onbekend
joost
22-06-2024 Snel geleverd, scherpe prijs en ziet er goede. Waliteit uit. Nu nog installeren...
Ad Rijnen
21-06-2024 1 led tl defect gebeld volgende dag een nieuwe afgegeven .Goede service