Wi-Fi Smart LED-Lamp | 2700K – 6500K | E27

Artikelnummer: LLN-WIFILW13WTE27

13,95 Incl. BTW
11,53excl. BTW

Vergelijken

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Grote hoeveelheid nodig?

Paul Houben

20-04-2021

Promote levering. Goede handleiding. Prima kwaliteit.

Cok de jong

14-04-2021

Goede prijs kwaliteit

Bekijk alle reviews

Beschrijving

Smart LED-Lamp – Besturing via Wi-Fi – E27 fitting

Beheer uw verlichting door middel van deze slimme lamp die direct aangesloten kan worden op uw draadloze/Wi-Fi-router. Zo kunt u de verlichting op afstand bedienen als onderdeel van uw woningautomatiseringssysteem.

De Smart LED-lamp is eenvoudig te installeren. Het is erg gemakkelijk om uw verlichting op afstand te bedienen en automatisch te laten werken. De lamp is zeer snel en gemakkelijk aan te sluiten. Het enigste was u nodig heeft, is uw Wi-Fi-router, de intuïtieve app en deze Nedis® draadloze slimme LED-lampen. Geen extra kit en geen verbindingshubs: woningautomatisering is eenvoudig geworden.

Regel eenvoudig en snel de helderheid en de kleur van de E27 Led lampen. Sluit ze aan en u kunt nu vanaf uw smartphone of tablet de helderheid en de kleur van deze lampen regelen. Verder heeft u ook de optie om de lampen te bedienen met uw stem, dit kunt u den via de Amazon Alexa of Google Home.

Een andere optie is het maken van tijdschema’s en om de Led Lampen te koppelen aan andere slimme producten. Wilt u de lampen alleen in de avond inschakelen? Dit kunt u eenvoudig waarmaken door middel van tijdschema’s. Maak tijdschema’s wanneer de lamp wordt ingeschakeld of creëer in een handomdraai een nieuw scenario door deze lamp te koppelen aan andere producten van het Nedis® SmartLife-assortiment.

Met de Wi-Fi smartlampen maakt u uw woning wordt niet alleen slimmer, maar ook milieuvriendelijker. Deze energiezuinige lampen hebben een maximaal stroomverbruik van 9 W, daarnaast hebben ze een hoge lichtopbrengst van ongeveer 800 lumen, wat vergelijkbaar is met lampen van 60 W. Het formaat en uiterlijk zijn gelijk aan die van traditionele E27 lampen, zo kunt u uw bestaande E27 fittingen gebruiken. U hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u nieuwe fittingen nodig hebt. Deze smart Led-lampen zijn één op één te vervangen met uw huidige E27 lampen.

Combineer deze LED-lampen met andere producten van Nedis® SmartLife
Ontdek ook de andere producten in het ruime assortiment, zoals schakelaars, lampen, sensoren, contactdozen en camera’s. Deze smart producten kunnen allemaal worden bediend met de  intuïtieve app. Hiermee kunt u alle producten apart van elkaar aan- en uitschakelen. Verder kunt u ook de verschillende kleuren instellen. De functies voor spraakbediening worden ondersteund door Amazon Alexa en Google Home. Verder heeft u alleen uw bestaande Wi-Fi-netwerk nodig, daarmee is dit verbonden smart home erg vereenvoudigd.

Of u nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek alle mogelijkheden met slimme technologie!

Compatible apps:

  • Smart life
  • Nedis Smart life
  • Homeylux
  • Tuya smart

Specificaties:

  • Stel de helderheid van de lamp in, u kunt deze naar wens dimmen
  • Bedien de verlichting op afstand door middel van uw stem of met de verbonden apparaten
  • Schakel de lamp in volgens een tijdschema en koppel hem aan andere slimme apparaten en fittingen
  • Geschikt voor de meeste E27 fittingen

Extra informatie

Lichtkleur

2700K
4500K
6500K
Lichtkleur

2700K – Warm Wit (827), 4500K – Naturel Wit (845), 6500K – Daglicht wit (865)

Stralingshoek

220°

Energie Label

A+

Branduren

25.000 uur

Fitting

E27 (Grote Fitting)

Vermogen

6 Watt

Voltage

220-240V

Materiaal Behuizing

Glas

Lumen

800 Lumen

Andere suggesties…

Slimme Wi-Fi Led Lamp 9 Watt CCT - Kleurwissel - verschillende lichtkleuren
Wi-Fi Smart LED-Lamp | 2700K – 6500K | E27
13,95 Incl. BTW
11,53excl. BTW