Menu

Zigbee 3.0 Smart E27 LED Lamp | 9 Watt | Color Ambiance - RGB+CCT

Artikelnummer: LLN-ZBLC10E27
Cor Bouw
29-03-2023 Mijn product wijkteam af van de beschrijving.
Jan De graaf
29-03-2023 Top kan niet anders zeggen
Productinformatie
Productinformatie

Zigbee, Smartlife en Philips HUE compatible E27 LED Lamp RGB Full Colour + CCT dimbaar 9W - Color Ambiance

Met behulp van deze Zigbee en Tuya Smart LED lamp kunt u alle verlichting op afstand bedienen. Beheer uw verlichting door middel van deze lamp, deze kan direct aangesloten worden op uw Philips HUB, IKEA TRAFRI of Smartlife Wi-Fi router. De Smart lamp is zeer eenvoudig om te installeren en werkt met alle hedendaagse Smart apps, O.A. Philips HUE, IKEA TRAFRI, Smartlife, Nedis smartlife, Tuya, Homeylux etc. Dus met deze smart E27 lamp bent u verzekerd dat u een geschikte lamp in huis haalt!  

Zigbee Smartlife E27 lamp is compatible met:

Deze lampen werken samen met het Zigbee 3.0 en het Tuya protocol , samen met de Philips Bridge, IKEA Bridge, Nedis Bridge of zonder een Bridge met normale Wi-Fi router  kunt u de verlichting regelen met de app bedienen. Deze E27 smart lamp is dus multifunctioneel. Zo kunt u uw verlichting vanaf uw telefoon en I-pad volledig sturen. Deze lamp werkt ook met alle andere zigbee 3.0 hubs, zo werken de lampen ook samen met Philips Hue, Homey, Tuya etc.  Heeft u dus al een Philips Hue Bridge of IKEA Bridge in huis? Dan hoeft u geen extra hub meer aan te schaffen. Het is belangrijk dat deze hubs ook 3.0 zijn. Verder kunt u de slimme lamp ook via de Smart Home wandschakelaar bedienen.

Met de Philips HUE app, Tuya, Smartlife, Nedis smartlife (in de app store en google play store) en een 3.0 Bridge , koppelt u alle verlichtingsbronnen, stekkerdoos en schakelaars. Zo creëert u uw eigen Smart Home.

Functies van de smart E27 lamp:

Na de installatie kunt u eenvoudig de helderheid en de kleur van het licht aanpassen. U kunt de lamp in de avond dimmen of een kleur instellen wanneer u een feestje heeft. Zoals eerder benoemd kan de lamp ook met spraakbediening worden ingesteld. De lamp wordt onder andere ondersteund door Amazon Alexa, Google Home en Homey. Om de spots te besturen met uw stem heeft u ook een hub nodig.

De Smart LED-lamp E27 reageert zelfs op muziek! De lampen veranderen van kleur of lichtsterkte op basis van de muziek. Bij klassieke muziek worden er rustige kleuren getoond met langzame overgangen. Wanneer u pop muziek draait worden de kleuren feller en gaan de lichtovergangen sneller.

Een andere optie bij de Smart Led lamp is het maken van tijdschema's. Zo kunt u instellen dat de lamp alleen in de avond brand. Naast dat de zigbee smart lamp uw woning slimmer maakt, is deze ook nog eens milieuvriendelijk. De lamp heeft een verbruik van 9 Watt en heeft hoge lichtopbrengst van 90 Lumen per Watt. De Led E27 lamp is één op één te vervangen met uw huidige E27 lampen.

Wilt u meerdere Smart Led lampen gebruiken? U kunt deze ook apart van elkaar bedienen.

Of u nu op zoek bent naar één slimme lamp of contactdoos, of je hele woning wilt kunnen bedienen, ontdek alle mogelijkheden met slimme technologie!

Compatible:

 • Philips Hue
 • IKEA TraFri
 • Tuya
 • Smartlife
 • Nedis smartlife
 • Homey
 • Alexa
 • Google Home

Specificaties:

 • Software: Zigbee 3.0 en Tuya 2.4 GhZ
 • Bedien de verlichting via de app of met uw stem
 • Pas de helderheid van de lamp naar wens aan
 • Kies de gewenste kleur die past bij de sfeer of bij uw stemming
 • Schakel de lamp in volgens een tijdschema en koppel hem aan andere slimme apparaten en fittingen
Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

Gewicht: 0.079 kg
Afmeting 65.0 x 65.0 x 155.0
Vermogen 9 Watt
Voltage 220-240V
Lichtkleur CCT - Kleurwissel, RGB
Lumen 345 Lumen
Branduren 25.000 uur
CRI >80ra
Power Factor >0.5
Fitting E27 (Grote Fitting)
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Bediening Via app op de telefoon
Dimtechniek Draadloos via app
Kleur behuizing Wit
Materiaal behuizing Kunststof
Inclusief lichtbron Ja, ingebouwd
Stralingshoek 110°
Energie label F
Garantie 2 jaar
Aantal in omdoos 1
Aansluiting Netstroom
Cor Bouw
29-03-2023 Mijn product wijkteam af van de beschrijving.
Jan De graaf
29-03-2023 Top kan niet anders zeggen