Menu

Zigbee 3.0 Smart Home Filament Lamp | 5W | 2200K - 4000K | E27

(1 reviews)
Artikelnummer: LLP-LA-A60FD-CCT
M. ten Cate
27-01-2023 Snelle correcte levering
Sjaak Veltman
27-01-2023 Ja zeker
Productinformatie
Productinformatie

Zigbee E27 Filament Lamp CCT dimbaar 5 Watt

Met behulp van deze Smart LED Lamp kunt u alle verlichting op afstand bedienen. Beheer uw verlichting door middel van deze lamp, deze kan direct aangesloten worden op uw Wi-Fi/draadloze router. De Smart lamp is zeer eenvoudig om te installeren en beschikt over een E27 fitting. Deze lampen werken samen met het Zigbee protocol 3.0, samen met de Ynoa hub kunt u de verlichting regelen met de Ynoa app. Zo kunt u uw verlichting vanaf uw telefoon en I-pad volledig sturen. De Ynoa producten werken ook met andere 3.0 hubs, zo werken de lampen ook samen met Philips Hue, Homey, etc. Tevens zijn deze Zigbee lampen ook te bedienen met de opbouw wandschakelaar en opbouw Smart dimmer.  Na de installatie kunt u eenvoudig de helderheid van het licht aanpassen. De lamp heeft een lichtkleur variërend van 2200K tot 4000K. Ook kunt u de lamp in de avond dimmen. Zoals eerder benoemd kan de lamp ook met spraakbediening worden ingesteld. De lamp wordt onder andere ondersteund door Philips Hue, Amazon Alexa, Google Home en Homey. De Smart LED-Lamp reageert zelfs op muziek! De lampen veranderen van kleur of lichtsterkte op basis van de muziek. Een andere optie bij de Smart Led Lamp is het maken van tijdschema's. Zo kunt u instellen dat de lamp alleen in de avond brand. Naast dat de Wi-Fi smart lamp uw woning slimmer maakt, is deze ook nog eens milieuvriendelijk. De lamp heeft een verbruik van 5 Watt en heeft hoge lichtopbrengst van 94 Lumen per Watt. De Led lamp is één op één te vervangen met uw huidige E27 lampen.

Product eigenschappen

  • Dimbaar: Ja; fase afsnijding en via de app
  • Lumen: 94 lumen per Watt; hoge lichtopbrengst
  • Lichtkleur: 2700K; warm wit licht
  • Levensduur: 25.000 uur; lange levensduur
  • IP-waarde: IP20 - niet beschermd, alleen voor binnen gebruik

Dimbaar

Deze LED Filament lamp is dimbaar als u er een dimmer bij aanschaft of via de app. Vervolgens kunt u uw LED Filament lamp dimmen.

Lumen

Deze LED Filament lamp beschikt over een helderheid van 94 lumen per Watt. Dit zorgt voor een hoge lichtopbrengst!

Lichtkleur

De lichtkleur van deze filament lamp is 2700K. Dit betekent dat uw filament lamp warm wit licht uitstraalt.

Levensduur

De LED filament lamp heeft een levensduur van 25.000 uur. Dit betekent dat u lang kunt genieten van uw product. Verder geeft Ledloket garantie van maar liefs 2 jaar.

IP-waarde

Deze LED lamp beschikt over een IP-waarde van IP20. Dit houdt in dat de lamp niet beschermt is tegen stof en water. Deze lamp is dan ook alleen geschikt voor binnen gebruik, bijvoorbeeld in uw woon- of slaapkamer.

Specificaties
Specificaties

Lichtkleur

Gewicht: 1 kg
Afmeting 60 x 60 x 120
Vermogen 5 Watt
Voltage 220-240V
Lichtkleur CCT - Kleurwissel
Lumen 470 Lumen
Branduren 25.000 uur
CRI >80ra
Power Factor >0.5
Fitting E27 (Grote Fitting)
IP waarde IP20 - Niet beschermd
Bediening Via app op de telefoon