AC Triac RF inbouw draadloze dimmer | 100-240V | Push to dim

Artikelnummer: LLO-6363

34,95 Incl. BTW
28,88excl. BTW

Vergelijken

Voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

Grote hoeveelheid nodig?

paul Daemen

04-05-2021

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Tom

29-04-2021

Snel geleverd, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Bekijk alle reviews

Beschrijving

AC Triac RF inbouw draadloze dimmer | 100-240V | Push to dim

Met deze inbouw TRIAC draadloze Dimmer kunt u samen met een RF draadloze afstandbediening de 220-240V LED verlichting draadloos dimmen. Deze draadloze LED dimmer kunt u rechtstreeks op 100 – 240V aansluiten, u heeft dus geen extra omvormer nodig. Ook kunt u deze RF Triac inbouw dimmer inbouwen in een inbouwdoos achter bijvoorbeeld een push schakelaar.  Als u er vervolgens een push schakelaar op aansluit dan kunt u de led lampen ook dimmen door middel van PUSH TO DIM.

Wanneer u verschillende zones apart wil dimmen met een afstandsbediening is dit ook mogelijk. Wanneer u meerdere van deze draadloze dimmers aansluit voor bijvoorbeeld: Keuken, kamer, berging, slaapkamer. Dan kunt u de ruimtes per zone op de afstandsbediening afzonderlijk van elkaar dimmen. Het maximale vermogen wat u aan kunt sluiten op deze draadloze LED dimmer is 244 Watt. 

Ook is het formaat van deze draadloze dimmer erg klein, u kunt hem dus gemakkelijk in een montageplaat van hanglamp verwerken om deze hanglamp of achter een schakelaar of tussen de voeding die naar uw tuinverlichting loopt zodat u zelfs de tuinverlichting draadloos kunt dimmen. De dimmer moet wel vochtvrij worden geplaatst, de dimmer is niet waterbestendig. 

Het werkt samen met de bijbehorende draadloze afstandsbediening heel erg fijn. Dit is dé nieuwe manier van het dimmen van LED verlichting vanuit uw luie stoel.

Afmetingen:

  • Lengte dimmer: 52 mm
  • Breedte dimmer: 52 mm
  • Dikte dimmer: 26 mm

Hoe sluit je een draadloze dimmer met afstandsbediening aan?

U kunt de dimmer rechtstreeks op netstroom (220 Volt) aansluiten. U sluit de stroomdraden aan op de input van de dimmer. Op de output plaatst u de stroomdraden die naar uw verlichting lopen.

U heeft de A2 en A1 enkel nodig wanneer u gebruik maakt van een pushdimmer. U sluit deze dan aan op de A1, de A2 heeft u hierbij niet nodig. De nuldraad is in deze opstelling al aangesloten bij de input.

Hoe koppel je de afstandsbediening aan de dimmer?

Stap 1. Op de achterkant van de dimmer ziet u een zwarte knop. Om de afstandsbediening te koppelen aan de dimmer moet u deze knop indrukken.

Stap 2. Kies op uw RF Draadloze afstandsbediening een zone waaraan u de dimmer wilt koppelen.

Stap 3. Wanneer u een zone heeft gekozen drukt u eerst kort op de ‘ON’ knop en vervolgens kort op de ‘OFF’ knop.

De dimmer is vervolgens gekoppeld aan uw afstandsbediening.

Extra informatie

Aansluiting

Exclusief stekker

Vermogen

220 Watt

IP-waarde

IP20 – Niet beschermd

Dimbaarheid

Dimbaar

levertijd

1

Voltage

100-240V

Andere suggesties…

Draadloze LED dimmer 220-240 volt - inbouw - 244 Watt
AC Triac RF inbouw draadloze dimmer | 100-240V | Push to dim
34,95 Incl. BTW
28,88excl. BTW