Retourneren

Orders verzonden vanaf 19 April 2021 kunnen gebruik maken van dit retourportaal: https://ledloket.shipping-portal.com/rp/
Bij kapotte en/of foutieve leveringen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen

Retour gekomen pakketten worden enkel op zaterdag verwerkt.

Zichttermijn
Bij de aankoop van producten via LedLoket.nl heeft u gedurende 14 dagen (de zichttermijn) de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van enige redenen te ontbinden. Deze zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.
Wilt u het product slechts in zodanige mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden, daarnaast moet er zorgvuldig met het product omgegaan worden. Mocht u besluiten de verlichting te retourneren, zorgt u er dan voor dat wij deze in een zo origineel/oorspronkelijk als mogelijke staat terug ontvangen.
Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd zijn, dan kunnen de kosten die hieraan verbonden zijn aan u doorberekend worden. Wanneer u meer doet met de producten dan enkel het beoordelen, en er hierdoor schade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering.

Procedure retourzending
Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product wilt retourneren, vragen wij u om dit als volgt te doen:

 • Wanneer u besluit af te zien van de koop (binnen de zichttermijn van 14 dagen), zijn er 2 opties:
  1. Orders verzonden vanaf 19 April 2021 kunnen gebruik maken van dit retourportaal: https://ledloket.shipping-portal.com/rp/
  2. U kunt het contactformulier voor retourzendingen hier onder invullen.
   Per email krijgen wij vervolgens uw retour aanvraag binnen.
   Verstuur het product met alle bijgeleverde toebehoren (zover als mogelijk is) en de pakbon of factuur in de originele (verkoopbare / nette ) verpakking naar het volgende adres:
   LedLoket
   T.A.V. Retourafdeling
   Nijverheidsstraat 2
   7591 BM Denekamp
 • na de aanmelding van uw retourzending heeft u 14 dagen om de producten te retourneren.
 • Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, ontvangt u het volledig bedrag (inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending) op uw rekeningnummer.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot de goederen bij ons zijn ontvangen.

Verzendkosten retourzending
Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.
Wanneer er bij ons een fout is gemaakt met betrekking tot het versturen van de verkeerde producten, worden deze van zelfsprekend terug gehaald. Uiteraard zijn de kosten van dit retourneren voor onze rekening.

Kapotte levering ontvangen?
Ten alle tijde zullen wij uw producten zorgvuldig verpakken om zodoende de producten schadevrij bij u af te leveren. Mocht er toch schade aan het product zijn, dan verzoeken wij u om dit na ontvangst van de levering te melden,  zo kunnen wij een nieuw product voor u in bestelling nemen.

Uitzondering op het retourbeleid en uitzondering bij het annuleren van een bestelling
Het wettelijke recht om te retourneren / annuleren van een bestelling geldt alleen voor overeenkomsten tussen LedLoket.nl en de koper en geldt dus niet voor andere partijen.
Mocht u als bedrijf en hierbij dus zakelijk een bestelling hebben geplaatst en iets te veel of verkeerd besteld heeft, neem dan contact met ons op.
Uw bestelling wordt als een zakelijke bestelling aangemerkt als u bij de factuurgegevens een bedrijfsnaam vermeld is.
Vanzelfsprekend kunt u als consument wel bedrijfsgegevens invullen bij het afleveradres, dat staat dan los van de factuurgegevens die u van uzelf als particulier invult.

Onze contactgegevens:

E-mail: info@ledloket.nl of gebruik het contactformulier hiernaast.

Telefoon: 0541-29 93 20

Adres:
Nijverheidsstraat 2
7591 BM Denekamp
Overijssel Nederland

Social Media:

Facebook Link Instagram Link Youtube Link Twitter Link

Contact Formulier Retourneren:

  Deze site is beschermt met reCAPTCHA en daarom zijn Google's
  Privacy beleid en Terms of Service van toepassing.