Menu

Retourneren

Retour gekomen pakketten worden enkel op zaterdag verwerkt, het kan dus een paar dagen duren voordat uw retour verwerkt is.

Heeft u een kapotte en/of foutieve leveringen ontvangen, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Zichttermijn

Bij de aankoop van producten via LedLoket.nl heeft u gedurende 14 dagen (de zichttermijn) de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van enige redenen te ontbinden. Het zichttermijn start een dag nadat u de producten hebt ontvangen.
Wilt u het product slechts in zodanige mate uitpakken of gebruiken voor zover nodig om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden, daarnaast moet er zorgvuldig met het product omgegaan worden. Mocht u besluiten de verlichting te retourneren, zorgt u er dan voor dat wij deze in een zo origineel/oorspronkelijk als mogelijke staat terug ontvangen.
Mocht het product door ondeugdelijke verpakking van de retourzending beschadigd zijn, dan kunnen de kosten die hieraan verbonden zijn aan u doorberekend worden. Wanneer u meer doet met de producten dan enkel het beoordelen, en er hierdoor schade aan het product ontstaat, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering.

Procedure retourzending

Wanneer u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw product wilt retourneren, vragen wij u om dit als volgt te doen:

 • Wanneer u besluit af te zien van de koop (binnen de zichttermijn van 14 dagen), kunt u de volgende stappen volgen:
  1. U kunt het contactformulier voor retourzendingen hier onder invullen.
   Per email krijgen wij vervolgens uw retour aanvraag binnen.
   Verstuur alle producten die u wilt retourneren met alle bijgeleverde toebehoren (zover als mogelijk is) en de pakbon of factuur in de originele (verkoopbare / nette ) verpakking naar het volgende adres:
   LedLoket
   T.A.V. Retourafdeling
   Nijverheidsstraat 2
   7591 BM Denekamp
 • na de aanmelding van uw retourzending heeft u 14 dagen om de producten te retourneren.
 • Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending, ontvangt u het volledig bedrag van de geretourneerde producten op uw rekeningnummer. Wanneer het complete order wordt geretourneerd krijgt u ook de verzendkosten van de heenzending terug

Verzendkosten retourzending

Geheel conform de daarvoor gebruikelijke voorwaarden zijn de verzendkosten van uw retourzending voor eigen rekening.
Wanneer er bij ons een fout is gemaakt met betrekking tot het versturen van de verkeerde producten, worden deze van zelfsprekend teruggehaald. Uiteraard zijn de kosten van dit retourneren voor onze rekening.

Kapotte levering ontvangen?

Ten alle tijde zullen wij uw producten zorgvuldig verpakken om zodoende de producten schadevrij bij u af te leveren. Mocht er toch schade aan het product zijn, dan verzoeken wij u om dit na ontvangst van de levering te melden,  zo kunnen wij een nieuw product voor u in bestelling nemen.

Uitzondering op het retourbeleid en uitzondering bij het annuleren van een bestelling

Het wettelijke recht om te retourneren / annuleren van een bestelling geldt alleen voor overeenkomsten tussen LedLoket.nl en de koper en geldt dus niet voor andere partijen.
Mocht u als bedrijf en hierbij dus zakelijk een bestelling hebben geplaatst en iets te veel of verkeerd besteld heeft, neem dan contact met ons op.
Uw bestelling wordt als een zakelijke bestelling aangemerkt als u bij de factuurgegevens een bedrijfsnaam vermeld is.
Vanzelfsprekend kunt u als consument wel bedrijfsgegevens invullen bij het afleveradres, dat staat dan los van de factuurgegevens die u van uzelf als particulier invult.

Onze contactgegevens:

Adres:
Nijverheidsstraat 2
7591 BM Denekamp
Overijssel Nederland
Telefoon:0541-29 93 20
E-mail: info@ledloket.nl