Menu

Over ons

LedLoket is in 2016 opgericht door Koen, Timo en Christiaan. Dit met het doel om zowel particulieren en bedrijven van duurzame en kwalitatieve verlichting te voorzien. Met de groeiende wens voor een duurzame samenleving is de vraag naar LED verlichting hard gegroeid, door deze producten aan te bieden kan iedereen zijn of haar steentje bijdragen. Verder heeft LedLoket het doel om het makkelijker te maken om snel de juiste lampen in huis te hebben! Dat doen we door het kiezen én kopen van jouw nieuwe LED verlichting zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken.

Door een uitgebreide en overzichtelijke website is er voor iedereen de mogelijk om snel de juiste verlichting online te bestellen. Door onze grote voorraad heb je de producten de volgende werkdag al in huis!

We vinden het allemaal steeds belangrijker om duurzaam te leven. Dit doen we bijvoorbeeld door extra energie te besparen en duurzame alternatieven in huis te introduceren. Zo ook door het vervangen van traditionele verlichting voor ledlampen. Wij bieden de mooiste en beste kwaliteit LED producten aan, zowel voor particulieren als bedrijven. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om duurzamer te gaan leven en te gaan besparen op de energierekening!

Missie en visie

LedLoket is jouw betrouwbare partner als het gaat om de aanschaf van LED Verlichting voor een scherpe prijs. Ons doel is om zowel particuliere- als zakelijke klanten zo goed mogelijk te adviseren en informeren over de aankoop van nieuwe LED verlichting. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verlichting voor woningen, winkels, magazijnen, garages, fabriekshallen, kantoren en restaurants. Bij ons kun je terecht voor goed advies en/of begeleiding voor een project.

Onze missie is om voor zowel particulieren als bedrijven voor de meest duurzame invulling van verlichtingsvraagstukken te zorgen. LedLoket biedt de meest duurzame oplossingen voor alle verlichtingsvraagstukken. Wij zien het als onze missie om iedereen over de positieve impact die LED verlichting heeft op het milieu te informeren. Hoewel LED lampen duurder in aanschaf zijn als conventionele verlichting, gaat deze vele malen (tot wel 20 keer) langer mee. Hierdoor kunnen de energiekosten tot wel 70% dalen!

Onze visie bestaat uit de volgende aspecten:

  • Streven naar energiebesparende opties en efficiënte oplossingen.
  • Het besef dat duurzaam leven een must is krijgt steeds meer gehoor binnen bedrijven, organisaties en huishoudens. Door middel van LED verlichting kan dit waargemaakt worden.
  • Duurzaam Ondernemen wordt steeds populairder, dit komt door zowel een toenemend besef bij bedrijven als huidige ontwikkelingen in de samenleving. Duurzaam Ondernemen kan gerealiseerd worden door middel van LED verlichting.
  • Op het gebied van verduurzaming door middel van LED verlichting is nog veel onwetendheid en kennisgebrek. Door duidelijke informatie is LED verlichting voor iedereen begrijpelijk.
  • LedLoket is toonaangevend als betrouwbare adviseur op het gebied van verlichting met betrouwbare LED producten.

Kennis en ervaring

LedLoket is een jong en dynamisch bedrijf dat in een paar jaar tijd uitgegroeid is tot dé online specialist op het gebied van hoogwaardige LED verlichting. Het bedrijf bestaat uit een jong enthousiast team welke allemaal een passie en expertise hebben op het gebied van LED verlichting. Tevens beschikken wij over een zorgvuldig geselecteerd netwerk van LED fabrikanten welke allemaal voor kwaliteit staan.

Assortiment LED Verlichting

Verschillende types LED lampen met fittingen

LedLoket is gespecialiseerd in LED verlichting voor zakelijke klanten en consumenten. Wij verkopen onder andere de merken: Philips, Nedis, Optonica, Blinq, High Light en Kobi Lighting. Wij beschikken over een ruim assortiment met de meest trendy en energiezuinige producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Bedrijfsgegevens

LedLoket B.V., handelend onder de naam “ledloket.nl”

E-mailadres: info@ledloket.nl
Telefoonnummer: 0541-29 93 20

KvK-nummer: 83 20 22 93
BTW nummer: NL 862 767 362 B01

Adres:
Nijverheidsstraat 2
7591 BM Denekamp
Overijssel Nederland