Menu

Betaalmethodes

Betalingen

Bij onze webwinkel kunt u vertrouwd en veilig betalingen verrichten via uw eigen bank door middel van iDeal (Nederland), Bancontact (België) of een bankoverschrijving (heeft vaak circa 2 à 3 dagen vertraging). Verder is het mogelijk om met creditcards (Maestro, Visa en Mastercard) via PayPal te betalen.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan de door u gekozen betaalmethode.

iDeal Met behulp van iDeal kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen via uw eigen bank. Om te kunnen betalen met iDeal moet u internetbankieren geactiveerd hebben. Met de volgende banken kunt u gebruik maken van iDeal: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.
Onze iDEAL betalingen worden uitgevoerd door stichting PAY. NL.

Visa Mastercard American ExpressHet is ook mogelijk om met een creditcard te betalen.
Onze creditcard betalingen worden uitgevoerd door stichting PAY. NL.

PayPal PayPal is een veilige online betaaloplossing. PayPal zorgt voor een extra stap tussen betaler en ontvanger, hierdoor worden geen bank- of credit card gegevens uitgewisseld tussen de 2 partijen. Om betalingen uit te voeren via PayPal heb je een account nodig en moet je een bankrekening of creditcard koppelen.

Bancontact Bancontact (voormalig Mister Cash) is de Belgische versie van iDeal. Bancontact maakt ook gebruik van internetbankieren. Met de volgende banken kunt u gebruik maken van Bancontact: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.
Onze Bancontact betalingen worden uitgevoerd door stichting PAY. NL.

Billink: Achteraf Met Billink: Achteraf betalen hebt u de mogelijkheid om te betalen nadat de bestelling ontvangen is. Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
Onze Billink: Achteraf betalingen worden uitgevoerd door stichting PAY. NL.

Sofort SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.
Sofort betalingen worden uitgevoerd door stichting PAY. NL.

Bank overschrijving Voor bedrijven met een geldig BTW nummer is het mogelijk om per factuur te bestellen bij orders boven de €150,-. Zodra er een geldig BTW nummer is ingevuld zal LedLoket de producten opsturen. De factuur dient 14 dagen na de factuurdatum voldaan te worden. Ook voor Belgische bedrijven is dit een uitkomst. Bij deze optie wordt er namelijk GEEN BTW gefactureerd.

Op betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, hierin is ook de wet koop op afstand verwerkt.

Vragen over betalingen?

Als u vragen heeft over betalingen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.
Wanneer u een vraag hebt over een specifieke bateling of bestelling, dan vragen wij u om uw order- of factuur nummer te vermelden.

LedLoket B.V.
Nijverheidsstraat 2
7591 BM Denekamp
Tel: 0541-29 93 20
E-mail: info@ledloket.nl