Menu

Betalingen en Bezorgingen

Let op door de huidige maatregelen en aankomende feestdagen is de druk op de pakketdiensten groot, uw pakket kan dus vertraagd zijn.

Betalingen

Bij onze webwinkel kunt u vertrouwd en veilig betalingen verrichten via uw eigen bank door middel van iDeal (Nederland), Bancontact (België) of een bankoverschrijving (heeft vaak circa 2 à 3 dagen vertraging). Verder is het mogelijk om met creditcards (Maestro, Visa en Mastercard) via PayPal te betalen.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan de door u gekozen betaalmethode.

iDeal Met behulp van iDeal kunt u eenvoudig bestellen en afrekenen via uw eigen bank. Om te kunnen betalen met iDeal moet u internetbankieren geactiveerd hebben. Met de volgende banken kunt u gebruik maken van iDeal: ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank, Deutsche Bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers.
Onze iDEAL betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

Creditcards Het is ook mogelijk om met een creditcard te betalen.
Onze creditcard betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

PayPal PayPal is een veilig online betaaloplossing. PayPal zorgt voor een extra stap tussen betaler en ontvanger, hierdoor worden geen bank of credit card gegevens uitgewisseld tussen de 2 partijen. Om betalingen te doen via PayPal heb je een account nodig en moet je een bankrekening of creditcard koppelen.
Onze PayPal betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

Bancontact Bancontact (voormalig Mister Cash) is de Belgische variant van iDeal. Bancontact maakt ook gebruik van internetbankieren. Met de volgende banken kunt u gebruik maken van Bancontact: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.
Onze Bancontact betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

KBC/CBC Via de KBC/CBC-betaalknop kunt u als Belgische klant van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen.
Onze KBC/CBC betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

Belfius Via de Belfius-betaalknop kunt u als Belgische klant van de Belfius bank eenvoudig online betalen.
Onze Belfius betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

ING Home’Pay Via de ING Home’Pay-betaalknop kunt u als Belgische klant van de ING bank eenvoudig online betalen.
Onze Belfius betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

Klarna: Achteraf Met Klarna: Achteraf betalen hebt u de mogelijkheid om te betalen nadat de bestelling is ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.
Onze Klarna: Achteraf betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

Sofort SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.
Sofort betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.

Creditcards Voor bedrijven met een geldig BTW nummer is het mogelijk om per factuur te bestellen. Zodra er een geldig BTW nummer is ingevuld zal LedLoket de producten opsturen. De factuur dient 14 dagen na de factuurdatum voldaan te worden. Ook voor Belgische bedrijven is dit een uitkomst. Bij deze optie wordt er namelijk GEEN BTW gefactureerd.

Op betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, hierin is ook de wet koop op afstand verwerkt.

Bezorgingen

Onze bezorgingen worden uitgevoerd door DPD. Zodra er een Track & Trace code beschikbaar is wordt deze naar u verzonden.

Op verzendingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, hierin is ook de wet koop op afstand verwerkt.